Ankara Eymir Gölü Nerede, Nasıl Gidilir?

Ankara Eymir Gölü Nerede, Nasıl Gidilir?
Ankara Eymir Gölü, eymir gölü kahvaltı, eymir gölü nerede, eymir gölü bisiklet, eymir gölü iletişim, eymir gölü giriş kartı ücreti 2019, eymir gölüne nasıl gidilir, eymir gölüne nasıl gidilir?

Ankara Eymir Gölü Nerede, Nasıl Gidilir? İnsana huzur veren, ter temiz havası, doğal güzelliği, yeşil ile mavinin mukemmel uyum gösterdiği Ankaranın en iyi gezilecek yerlerindendir.

Ankara’nın yanı başında yemyeşil dokusu ve natürel hoşluklarıyla öne çıkan Eymir Gölü kent insanın dinleneceği ve huzur bulacağı, önemli bir yerdir.

Eymir Gölü Nerede, Nasıl Gidilir ?

Öncelikle bu göle ulaşmak için araçlarınız yoksa, araç kiralamanızı tavsiye ederim. Eğer aracınız yok ve araç kiralayamıyorsanız, buraya ulaşmak biraz sıkıntılı olacaktır.

İlk olarak Kızılay meydanında bulunan Güvenparkı bulun. Bu parkın hemen yanındaki otobüs duraklarından 195 (1-2) nolu otobüslerin hareket ettiği yeri öğrenin. 4-5 farklı durak olduğundan dolayı, doğru durağı bulmak için bilet gişesinden yardım alabilirsiniz.

Ankara Eymir Gölü Nerede, Nasıl Gidilir?

Eymir Gölü ve Göl Kartı

01 Ocak 2019 tarihinden itibaren Eymir Gölü Göl Kartları İç Hizmetler Müdürlüğünce Rektörlük Binası B-24 nolu Kimlik Bürosundan yenilenebilir. Tel: 210 8128- 210 2708

Eymir Gölü’nde Ne Yenir?

Gölün etrafında muhtelif kafe ve lokantalar da bulunmaktadır. Şayet piknik yapmakla uğraşamam diyenlerdenseniz bu lokantalarda tavuk, et gibi muhtelif lezzetleri bulmanız muhtemel. Şayet kahvaltı yapmak için gelenlerdenseniz yeniden sarih büfe kahvaltı alternatifleriyle aç kalma gibi bir tasanız olmayacağından emin olabilirsiniz.

Ankara Eymir Gölü Nerede, Nasıl Gidilir?

Eymir Gölü Ziyaret Saatleri

Eymir Gölü’ne balık yakalamak, piknik yapmak, yürüyüş gibi muhtelif aktiflikler için gelebilirsiniz. Göle ziyaret saatleri ise sabhtan akşam 22.00 saatleri arasına kadar ziyaret edebilirsiniz.

Eymir Gölü Giriş Fiyatları

Eymir Gölü’ne giriş için rastgele bir giriş fiyatı ödemenize gerek yoktur. Yalnızca vasıtayla girmeyi düşünürseniz Giriş Kartı çıkarmanız gerekiyor. Bunun için ödemeniz gereken fiyatı ODTÜ Döner Anapara tanımlıyor.

d740eb5ac696090b-1602317878.jpg

b5d239d7efa7c8ff-1602317878.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.