Emeklilere Duyuruldu! Emeklilere Bekledikleri Müjde Sonunda Verildi!

Emeklilere Duyuruldu! Emeklilere Bekledikleri Müjde Sonunda Verildi!
Milyonlarca emekli vatandaşın yüzlerini güldürecek son derecede önemli bir gelişme oldu. Halkbank’tan gelen müjdeli haber ile emekli vatandaşlara yeni bir promosyon haberi verildi. İşte promosyon ile ilgili olarak merak edilen haberin tüm ayrıntıları…

Geçimlerini aylıkları ile sağlayan emekli vatandaşlar bu promosyon haberini duymaları ardından hemen bankaya koştular. 2500 lira promosyon ödemeleri sayesinde pek çok emekli vatandaş rahat bir nefes alabilecek. Özellikle de koronavirüs salgının olumsuz etkilerine maruz kalan emekli vatandaşlar alacakları promosyon ile birlikte pek çok ihtiyaçlarını karşılayabilecekler.

Milyonlarca emekli vatandaş devlet bankası tarafından verilecek olan promosyondan faydalanabilecekler. SGK, SSK ve Bağ-kur emeklisi olan milyonlarca vatandaş devlet bankası bu promosyon ödemelerini alabilecekler. Devlet bankası tarafından verilen bu müjdeli haber milyonlarca emeklinin yüzlerini güldürdü. İşte Halkbank promosyonları ile ilgili olarak merak edilen detaylar…

Halkbank tarafından SSG, SSK ve Bağ-kur kapsamında olan milyonlarca emekli vatandaşa promosyon verilecek. 2500 liraya kadar olan promosyonu almak isteyen vatandaşların maaşlarını üç yıl boyunca Halkbank’tan çekme sözünü vermeleri gerekecek.

Bu sözü veren emekli vatandaşlar almış oldukları maaşa göre Halkbank’tan promosyonlarını cebe atabilecekler. 500, 1500 ve 2500 lira olan bu promosyonları almak isteyen milyonlarca vatandaş konuyla ilgili olarak bütün ayrıntıları araştırmaya başladılar.

Halkbank promosyonları için başvuru yapmak isteyen milyonlarca emekli vatandaş bu konuya ilgili olarak başvurularını da araştırmaya başladılar. Vatandaşlar promosyonlarını alabilmek adına Halkbank şubelerine giderek başvurularını gerçekleştirebilmektedirler. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar aynı zamanda şubelere gitmelerine gerek kalmadan ATM’lerden üzerinden de başvurularını gerçekleştirebilmektedirler.

Aynı zamanda 0850 222 92 62 Halkbank emekli hattını arayarak da bu promosyonlardan faydalanmak adına başvurular gerçekleştirilebilmektedir. Tek seferlik olarak verilecek olan bu promosyonlar milyonlarca emekli vatandaş tarafından değerlendiriliyor.

5101ecb5af7a70f0-1607171863.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.