Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Başrol Oyuncusu Veda Ediyor! Züleyha Değil Ama Fikret Derinden Yaralanacak!

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Başrol Oyuncusu Veda Ediyor! Züleyha Değil Ama Fikret Derinden Yaralanacak!
Ekranların uzun soluklu dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisi bu kez derinden sarsan bir haber ile gündeme geldi. Dizi takipçilerinin ağzını açık bırakan bu gelişme ile Bir Zamanlar Çukurova, resmen artık başka bir dizi olacak. Ayrılık iddiaların hedefindeki isim ise kimsenin beklemediği, dizide çok kilit bir rol ile başrol oyuncuları arasında yer alıyor.

Dizilerde son dönemde çok önemli isimlerin ayrılık kararları, dizi severleri çok etkileyen bir olay oldu. Yavaş yavaş final zamanları yaklaşırken, ekranların en sevilen dizleri de radikal kararlar vermekten çekinmiyor. Bunlara bir yenisi ekleyen Bir Zamanlar Çukurova dizisi inanması güç bir ayrılık ile izleyenlerini şaşkına çevirmeye hazırlanıyor.

Dizi dünyasında yaşanan son gelişmeler, televizyonlarda heyecanı attırırken, son dönemim popüler dizileri özellikle başrol oyunlarını hikayeden çıkararak. Bir Zamanlar Çukurova dizisi bunlara öyle bir yenilik kattı ki dizi severler hayrete düştü. Bu veda ile Çukurova’da işler artık değişiyor, herkes başka bir hesabın içine girdi.

ATV ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan, başrollerinde Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık gibi isimlerin yer aldığı, Bir Zamanlar Çukurova dizisi yine heyecan dolu bir bölüm ile ekranlardaki yerini alacak. Resmen oyuncu kadrosunu baştan aşağı yenileyen Bir Zamanlar Çukurova dizisi, bu kez başrol oyuncularından birine veda edecek.

Sosyal medyada diziye veda edecek isim için en konuşulan oyuncu Kerem Alışık olmuştu. Ancak Bir Zamanlar Çukurova dizisi seyircisini şaşırtmayı başardı. Müjgan karakteri ile gönüllerde taht kuran Melike İpek Yalovalı diziye veda edecek isim olarak iddialardaki yerini aldı. Sevilen oyuncunun Bir Zamanlar Çukurova dizisi final yapmadan ayrılacağı gündeme geldi.

Fikret’in partneri olan Müjgan karakterin ayrılması ile senaristlerin ve yapımcıların Fikret için yeni bir partner arayışı içinde olduğu belirtildi. Sosyal medyada yer alan haberlerde ise bu ismin Bahar Şahin olduğu açıklanmıştı. Ancak oyuncu projeye sonradan dahil olmayı pek istemediğini dile getirdi. Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölümle birlikte seyircisine yine heyecan dolu anlar yaşatacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.