Müge Anlı'da Lütfiye Gündüz ve Nezen Germiyen olayında son gelişmeler

Müge Anlı'da Lütfiye Gündüz ve Nezen Germiyen olayında son gelişmeler
ATV Ekranlarının yükselene yıldızlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert’te polis baskını! Milyonları tir tir titretecek olan Nezen Germiyan cinayetinin perde arkası aralandıktan hemen sonra Lütfiye Gündüz’ün kayıp olmasında olaylar birleşti. Gerçeklerin tek tek ortaya çıktığı Müge Anlı ile Tatlı Sert’te açıklanan olaylar zinciri milyonları şok içerisinde bıraktı. Tehditler havada uçuşurken; bir isim ölümle tehdit edildiğini de itiraf etti.

Sevilerek izlenen Müge Anlı ile Tatlı Sert, Lütfiye Gündüz’e ne olduğuna dair perde arkası gün geçtikçe merak ediliyor. Olayların birbirine girdiği ve iyice karmaşık hale geldiği bir cinayet ve bir kayıp arasındaki ilginç bağlantı ise seyircilerin aklında durgunluğa neden oluyor. 2013 yılında kayıplara karışan Lütfiye Gündüz’e ne oldu?

Uzun yıllardır kendisinden tek bir haber alınamayan, kimsenin görmediği ve kimliğinde herhangi bir işlem yapılmayan Lütfiye Gündüz’ün öldürüldüğü kısa bir süredir gündemi meşgul ediyor. Taraflardan öldürüldüğüne dair herhangi bir açıklama ise gelmiyor. Olayların hallaç pamuğuna dönmesine neden olan açıklamalar ise izleyenlerin şok içerisinde kalmasına neden oluyor.

Hülya Koçyiğit isimli bir isim canlı yayına katılmış ve şok açıklamalarını yapmıştı. Nezen cinayetinde asıl suçlu henüz ortaya çıkmamışken birde Lütfiye Gündüz kaybı eklenince olaylar daha ilginç bir hal almıştı. Hülya Koçyiğit ise “Nezen Germiyan’ı Ahmet Taşkın öldürdü. Bunu bana kendisi itiraf etti. Hatta eğer birine söylersem beni de öldüreceğini söyledi. Artık susmak istemiyorum” sözlerini dile getirdi.

Hülya Koçyiğit’in açıklamasından hemen sonra ise canlı yayına polisler geldi ve ortalığın karışmasına neden oldu. Hülya Koçyiğit’le birlikte Lütfiye Gündüz’ün sevgilisi olduğu iddia edilen Nurallah Koçyiğit ve Lütfiye Gündüz’ün boşanmış olduğu Duran Özdemir ifadeleri alınması üzerine savcılığa gönderildi.

İfadeleri alınan isimlerin ölüm hakkında itiraf edecekleri bir şeylerin olup olmadığı merak konusu haline geldi. Ahmet Taşkın hakkında ortaya atılan iddialar ise henüz netleşmedi. Belirsizliğini koruyan bu olayın perde arkası ise merak konusu oldu. Sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayınız!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.