Hülya Avşar’dan Yıllar Sonra İbrahim Tatlıses İtirafı Çıldırttı!

Hülya Avşar’dan Yıllar Sonra İbrahim Tatlıses İtirafı Çıldırttı!
Son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri olan ve geçtiğimiz aylarda İbo Show’a konuk olarak katıldıktan sonra imzasını gündeme atan Hülya Avşar’dan yıllar sonra gelen İbrahim Tatlıses itirafı çıldırttı! Mavi mavi isimli dizi çekimleri sırasında senaryo gereği İbrahim Tatlıses’e öpüşen Hülya Avşar, o sahneler hakkında şok bir açıklamaya yer verdi. Meğer ikili öpüşürken…

En son FOX TV ekranlarındaki Masumiyet dizisinde yer almış olan Hülya Avşar, dizide yüzüne uygulanan filtre hakkında; “Filtre hikayesini bilmiyorum. Neden yaptı, sabaha kadar mesajlaştım ve sinirlerim bozuldu. Benim yaptırmam mümkün değil. Dizilerde böyle PR yapılmasını ben doğru bulmuyorum. Dizinin de böyle bir şeye ihtiyacı yoktu” sözlerini dile getirmişti.

Masumiyet dizisinden hemen sonra İbo Show’a katılan başarılı oyuncu, sesiyle neşesiyle gecenin parlayan yıldız konuğu olmuştu. Sevilerek takip edilen Hülya Avşar’dan yıllar sonra ise Mavi Mavi dizisi hakkında bir itiraf geldi! Peki, skandala imzasını atan öpüşme sahnesi hakkında Hülya Avşar neler dedi?

Geçtiğimiz aylarda Hasan Can Kaya’nın programına konuk olarak hem geçmiş ilişkileri hem de bir erkekte aradığı özellikleri dile getiren Hülya Avşar; bir erkekte en çok dikkat ettiği şeyin diş ve tırnak bakımı olduğunu belirtti. Sevilen isme İbrahim Tatlıses’le olan öpüşme sahnesi sorunca ise ortalık karıştı! İşte Hülya Avşar’dan gelen o ilginç açıklama…

Hülya Avşar o sahnelerin oldukça samimi ve sıcak olduğunu dile getirdikten hemen sonra; “İbrahim’in sadece beni değil, herkesi öyle öptüğünü düşünüyorum. O sahnede biraz fazla bir samimiyet var bence” sözlerini dile getirdi. Hasan Can Kaya ise aldığı cevap karşısında büyük bir şok yaşamıştı.

Yıllar sonra gelen bu itiraf ise sosyal medyada büyük bir yankı uyandırdı! “O sahnede biraz fazla bir samimiyet var” sözleriyle magazin dünyasına damgasını vuran başarılı isim şok etkisi yaratmaya devam ediyor! Sizler konu hakkında neler düşünüyorsunuz?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.