Acun Ilıcalı hayatındaki bilinmeyenleri anlattı!

Acun Ilıcalı hayatındaki bilinmeyenleri anlattı!
Medya devi Acun Ilıcalı, resmen sanal ortamda sinir krizi geçirdi ve çok çarpıcı açıklamalar altına imza atarak merak edilen tüm sırları tek tek açıkladı. Acun Ilıcalı verdiği röportajda yaptığı açıklamalarla ülke gündemini sallarken; magazin gündemi sallanıyor... Peki, ne oldu?

TV8'in ve Acun Medya'nın sahibi olan Acun Ilıcalı, altına imza attığı çarpıcı röportajıyla birlikte hafızalara kazındı. Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı ile ilgili söylediklerine birçok kişi inanamadı. Mısırlı iş adamı Alsaloussi'nin ilişkiyi kendisinin bitirdiğine yönelik açıklama yapmasıyla birlikte magazin gündemi karışırken; flaş bir itiraf Ilıcalı tarafından geldi... İşte detaylar! 

Acun Ilıcalı, 2 yıldır mutlu birliktelikleri devam eden Çağla Altunkaya ile ilişkisi ve eski eşi Şeyma Subaşı ile ilgili olarak çok çarpıcı açıklamalar altına imza attı. İşte o açıklamalar...

Şeyma Subaşı, mısırlı iş adamı Alsaloussi tarafından yapılan "ilişkiyi ben bitirdim" açıklamasının sonrasında magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Çok konuşulan bu olayın hemen sonrasında bir açıklama da Acun Ilıcalı tarafından geldi. Başarılı yapımcı hem Subaşı hem de sevgilisiyle ilgili açıklamalar yaptı.

Röportajda ilk olarak Ilıcalı'ya 2 yıldır çok mutlu olduğu ve bunun sebebinin Çağla Altunkaya olup olmadığı soruldu. Acun Ilıcalı bunu kabul etti ve çok güzel bir ilişkileri olduğunu belirtti.

Devamında Subaşı'ya değindi. Ilıcalı; "Eski eşiniz Şeyma Subaşı gündemden hiç düşmüyor. Sevgilisiyle ayrılması haber, barışması ayrı haber. Siz neresindesiniz bu olayların?
"Olanlardan bilgim oluyor. Şeyma'yla çok iyi iki arkadaşız. Çocuğumuz var. Açık söyleyeyim, hatalarımdan kaynaklanan özel hayattaki başarısızlıkların faturasını ilk olarak kendime kestim. Bunun sonuçlarını da göğüslemek zorundayım. Bende şu yok; 'İlişki yaşadık bitti, bir daha görüşmeyelim.' Şeyma'nın yaşadığı sorunlarda da yanında oluyorum." dedi.

Ardından Acun'u sinirlendiren ve yükselten, sosyal medyada kriz olarak değerlendirilen o Ibıza'daki ev soruldu. >>

"Bizim aramızda 'Şu kadar para yattı, şu kadar yatmadı' diye bir durum da yok. Şeyma'yı ihtiyacı olduğu her zaman desteklerim. Şeyma maddi durumu yerinde olduğu ilk gün, hakkı olmasına rağmen nafaka almayı bıraktı...""Yani ilişkisi başladı ve bana 'Şu an paraya ihtiyacım yok' dedi. Zaten onun kafasında 'Acun'dan şu kadar para alayım' diye bir düşüncesi, planı hiç olmamıştır."

Bildiğim kadarıyla nafaka rekortmenisiniz. Zeynep Hanım'a verdiğiniz nafakayı da biliyoruz...
Bu bana mutluluk veriyor. Çocuklarımın annelerine sağlayacağım iyi ortam, aslında çocuklarıma sağladığım ortamdır."

115 BİN TL NAFAKA
Acun Ilıcalı, St. Tropez'de Eylül 2017'de dünyaevine girip, 14 ay sonra tek celsede anlaşmalı olarak boşandığı 31 yaşındaki sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'na aylık 115 bin TL nafaka ödüyordu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.