Müge Anlı'da bugün ne oldu? Şen Kardeşler cinayeti son durum nedir? Son dakika çözüldü mü?

Müge Anlı'da bugün ne oldu? Şen Kardeşler cinayeti son durum nedir? Son dakika çözüldü mü?
Müge Anlı’da bugün ne oldu, Şen Kardeşler cinayeti son dakika çözüldü mü, katiller ortaya çıktı mı? Sizler için Müge Anlı ile ilgili son bölümünde neler olduğuna dair tüm detayları derledik. İşte, merak edilenler…

Müge Anlı'da Bugün Ne Oldu? Şen Kardeşler Cinayeti Son Dakika Çözüldü Mü? ATV ekranlarının en sevilen gündüz kuşağı programlarından bir tanesi olarak dikkatleri çeken Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün canlı yayın ile ekranlarda yer almaya devam ediyor. Yeni sezona Müge Anlı bomba gibi bir giriş yapmasının hemen ardından birçok faili meçhul olan cinayet ve kayıpları aydınlatmak için ekibi ile kolları sıvadı. Fakat yeni sezona başladığı andan beri konu olarak işlediği Şen Kardeşler cinayetinde akıl almaz sır perdeler dönmeye devam ediyor. Müge Anlı ile ekibi canla başla çalışmalarına devam ederken Şen Kardeşler cinayeti en merak edilen konular arasında yer aldı. Peki, Müge Anlı’da bugün ne oldu, Şen Kardeşler cinayeti son dakika çözüldü mü, katiller ortaya çıktı mı? Sizler için Müge Anlı ile ilgili son bölümünde neler olduğuna dair tüm detayları derledik. İşte, merak edilenler…

Müge Anlı bu sefer de sır dolu Şen kardeşler cinayetini aydınlatmak için ekibi ile canla başla çalışmalarına devam ediyor. Bakıcı Emel’in şüpheli isimler arasında yer alması ardından ölüm döşeğinde cinsel ilişki iddiası ve katilin ismini vermesi kan donduran iddialar arasında yer aldı. Evlerinde işkence edilerek öldürülen Hüseyin ve Mehmet Şen kardeşlere neler olduğu merak edilirken kan donduran iddialar ortaya atıldı. Peki, Şen kardeşlere ne oldu, kim öldürdü?

Şen Kardeşler Cinayeti Son Dakika Çözüldü Mü?

Şen kardeşler cinayeti son dakika çözüldü mü bir hayli merak edilen detaylar arasında yer almaya devam ediyor. Ölüm döşeğinde olduğu anlarda jandarmaya verdiği yanıtların görüntüleri yayınlanan Mehmet Şen, verdiği ifadeler sırasında o gece bakıcıları olan Emel ile cinsel anlamda ilişkiye girdiklerini, kendisini de bu hale abisi Hüseyin Şen’in getirdiğini söyledi. Cinayetin asıl sebebinin de aşk olduğunu söyleyen Mehmet Şen ifadesi ardından akıllarda farklı soru işaretleri meydana geldi.

Gerçekten iki kardeş biri birilerine bunu yaptılarsa bahçedeki demiri kim neden kesti? Evde olan telefonlar neden yok oldu? O gece evde olan Emel Hanım nasıl o sesleri duymadı? Birçok soru akıllarda yer alırken Müge Anlı ile ekibi bir an önce katilleri bularak ortaya çıkarabilmek için çalışmalarına devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.