Seren Serengil'den Tansiyonları düşürecek talihsiz kaza!

Seren Serengil'den Tansiyonları düşürecek talihsiz kaza!
Türk televizyonlarının sevilen ve tanınan isimlerinden birisi olan Seren Serengil ile ilgili gündeme öyle bir fotoğraf düştü ki, ortalık ayağa kalktı. Güzelliği ve fiziği ile ön plana çıkan Seren Serengil'in o göğüs dekoltesi ona zor anlar yaşattı. İşte detaylar haberde.

Magazin dünyasının en önemli isimlerinden ve simalarından birisi olan Seren Serengil ile ilgili gündeme düşen o iddialar çok konuşulacağa benziyor. Canlı yayında göğüs dekoltesinin gazabına uğrayan Seren Serengil yaşadığı o anları fark etmesinin hemen ardından kıyafetini düzeltmeye çalıştı. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu. İşte detaylar ve daha fazlası haberimizin devamında yer alıyor.

Magazin dünyasında canlı yayınlarda verdiği demeçler ile sürekli olarak gündemde yer alan Seren Serengil ile ilgili gündeme düşen o fotoğraflar ünlü sanatçıya zor saatler yaşattı. Bu durumun farkına kısa bir süre içerisinde varan Seren Serengil ise kıyafetini ve göğüs dekoltesini düzeltmeye çalıştı. İşte sosyal medyada son günlerde en çok konuşulan o göğüs ifşası.

Gülben Ergen, Seda Sayan, Demet Akalın ve daha birçok isim ile tartışmalar yaşayan Seren Serengil yaptığı açıklamalar neticesinde magazin dünyasının sürekli olarak en zirvesine oturmayı başardı. Magazin gündeminde Şeyma Subaşı ile sürekli olarak gündemden düşmeyen isimler arasında yer alan Seren Serengil'in canlı yayında ki o göğüs dekolte ifşaları sosyal medyanın zirvesine oturdu. Tüm Türkiye'nin o anları konuştuğu Seren Serengil ise bu konu ile ilgili henüz bir açıklama yapmazken, verdiği frikik sonrası ise herkes o anları merak etti. İşte Seren Serengil'in o göğüs ifşası sonraki sayfada…

Beyaz Tv ekranlarında ki Söylemezsem Olmaz programına çıkan Seren Serengil canlı yayında verdiği o frikikler sonrasında magazin gündemine oturdu. Gündeme bomba gibi düşen o göğüs frikiği ise çok konuşuldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.