Müge Anlı'da gündem oldu: Bakıcı Emel kimdir, kaç yaşında? Emel nereli?

Müge Anlı'da gündem oldu: Bakıcı Emel kimdir, kaç yaşında? Emel nereli?
Müge Anlı'da gündem oldu: Bakıcı Emel kimdir, kaç yaşında? Emel nereli?

Müge Anlı’da Yeni Bir Olay! Bakıcı Emel Kimdir, Aslen Nereli? Kaç Yaşında?
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında büyük yankı uyandıran Şen cinayeti adeta tüm Türkiye üzerinde etki uyandırmış ve olay bir an önce çözülsün diye herkes büyük bir merakla bekliyordu. Yedisinden yetmişine varana kadar herkesi ATV ekranlarına kilitlemeyi başaran Müge Anlı ve ekibi bu cinayet için tüm araştırmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şen kardeşlerin cinayetlerinin şüphelilerinden bir tanesi olarak dikkatleri çeken Bakıcı Emel son zamanların adeta büyük yankı uyandıran isimlerinden bir tanesi oldu. ATV ekranlarında olay olan Bakıcı Emel son zamanların en çok araştırılan isimleri arasındadır. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert cinayet şüphelilerinden bakıcı Emel kaç yaşında, aslen nereli ve kimdir? Sizler için Bakıcı Emel hakkında merak edilen tüm detayları derledik. İşte, merak edilenler…

Bakıcı Emel Kimdir, Aslen Nereli?

Şen kardeşlerin cinayetinde baş şüpheli olarak dikkatleri çeken Bakıcı Emel ile ilgili ortaya atılan iddialar büyük bir yankı oluşturmaya devam ediyor. Ganime Hanım Emel Cengiz’in programda canlı yayına konuk olmasını isterken Bakıcı Emel’in kim olduğu netlik kazandı.

Hatay’da bakıcı olarak çalışmalarına devam eden Emel hakkında pek bilgi yer almıyor. Fakat çocuklarının olduğu bilinen Emel genel olarak yaşlı ve hastalara bakarak geçimini sağlıyor. Cinayet ile ilgili baş şüphelilerden bir tanesi olan Emel çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bakıcı Emel Kaç Yaşında?

Bakıcı Emel kaç yaşında her ne kadar en merak edilen konular arasında yer alsa bile net bilgiler yer almamaktadır. Tahmini 40 ila 45 yaş arasında olduğu tahmin edilen Bakıcı Emel’in sözleri hafızalara kazındı. Şen kardeşlerin cinayeti için; ''Ben Fatma hanıma bakıyordum. O gün ben yatıyordum, kadın oturuyordu, onlar da (Metin-Hüseyin Şen) içeride yatıyorlardı. Ben akşam on, on buçuk gibi uyumuştum. Ben balkonda yatıyordum. Sabaha karşı Fatma hanım 4.00-4.30 gibi beni uyandırdı. Benden su istedi, ben de su getirmek için içeri girdim. Ne olduğunu anlamadım, şok oldum. Ceketi kapıda duruyordu. Biraz kan vardı, burnu kanadı sandım. Öyle bir manzara gördüm ki insanın aklı gider. Telefonuma baktım, telefonu yok. Kendimi dışarı attım, bağırdım, çağırdım. Kimse sesimi duymadı, ıssız yer. En sonunda bir araba geldi. Adamlar bağırdılar, çağırdılar, telefonla ambulansa haber verdiler. Bunları biliyorum, başka bir şey bilmiyorum. O olaydan sonra ben bir türlü toparlanamadım” sözlerine yer vermişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.