Yenimahalle Belediyesi, kendi filosuna kattığı yüzlerce araç ve iş makinesiyle ile hizmet vermeye devam ediyor

Yenimahalle Belediyesi, kendi filosuna kattığı yüzlerce araç ve iş makinesiyle ile hizmet vermeye devam ediyor
Yenimahalle’de, dozerden bobcat’e, kamyondan kepçeye, binek araçlardan otobüse kadar onlarca çeşit araçtan oluşan filo, Yenimahallelilerin hizmete kolay ve zamanında ulaşması için 7/24 çalışılıyor.

“Yenimahalle’yi kiralık araçların külfetinden kurtardık”

Yenimahalle’de vatandaşın huzuru ve mutluluğu için gece gündüz hizmet verildiğinin altını çizen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Göreve geldiğimiz günden beri önceliğimiz Yenimahallelinin yaşamaktan mutluluk duyduğu bir ilçe yaratmaktı. 2009 yılında çoğu kiralanarak belediye bünyesine katılmış 119 resmi araç bulunmaktaydı. Araçlara ödenen kiralama ücretleri kendi maliyetinin 2 katından fazla gider oluşturuyordu. İlçe sakinlerimizin vermiş olduğu vergiler verimli ve yerinde kullanılsın diye aldığımız yüzlerce aracı belediyenin kendi aracı yaptık. Araçlarımız belediyenin kendi aracı, bunları kullanan personel de belediyenin kendi işçisidir. Göreve geldiğimiz 2009 yılından beri otobüs, kamyon, cenaze aracı, iş makinası, minibüs, kamyonet gibi birçok cinste aracı belediyenin bünyesine kazandırdık. Yenimahalle’nin kaynaklarını verimli kullandık” dedi.

“En güçlü makine parkına sahibiz”

Ömrünü tamamlayan araçların hurdaya ayrılarak yerine yenilerinin alındığını belirten Başkan Yaşar, “İlçenin tümünde yol ve asfalt, parklar ve yeşil alanlar, kar küreme ve tuzlama, hafriyat ve yol temizleme gibi bir çok alanda kullanılmak üzere 350’nin üzerinde aracı bünyesinde barındıran filoya sahibiz. Belediyenin kendi bünyesinde bulunan bu araçlarla, ekiplerimiz yollarımızı açıyor, sokaklarımızı asfaltlıyor. Türkiye’de ilçe belediyeleri içerisinde en güçlü makine parkına sahibiz. Yenimahalle’yi yapılan hizmetlerle adından söz edilen ve çalışmaları örnek alınan bir belediye haline getirdiğimiz için gururluyuz. Kimseyi ayırt etmeden, ötekileştirmeden, tüm mahallelerimize eşit hizmet götürerek, çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.