Ekim ayında Pursaklar genelinde 217 aile ziyaret edilerek ‘Hoş Geldin Küçük Hemşerim’ hediyesi verildi

Ekim ayında Pursaklar genelinde 217 aile ziyaret edilerek ‘Hoş Geldin Küçük Hemşerim’ hediyesi verildi
Pursaklar Belediyesi, tarafından yıllar önce uygulaya konan “Hoş Geldin Küçük Hemşerim” projesi hem Ankara’daki diğer belediyelere ilham kaynağı oldu hem de ilçe halkının takdirini kazandı.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, yıllar önce başlattığı proje ile ilçede yeni doğan bebeklere ilk hediyesini verdi. Kamuoyunun takdirini kazanan bu proje hem Sağlık Bakanlığı’na hem de diğer ilçe belediyelerine de örnek oldu. Pursaklar Belediyesi Sosyal İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Tebessüm Çarşısı tarafından yürütülen “Hoş Geldin Küçük Hemşerim” projesi her geçen yıl daha da yaygınlaşıyor. Bu proje Ankara halkı tarafında da takdir gördü.

Pursaklar’da ikamet eden ailelerin yeni doğan bebeklerine ilk hediyelerini veren Pursaklar Belediyesi, yıllar önce uygulamaya koyduğu bu proje ile Ankara’daki diğer belediyelere de örnek oldu. Pursaklar Belediyesi’nin bu projesini farklı isimlerle uygulamaya koyan diğer ilçe belediyeleri, projenin çok önemli bir halkla ilişkiler hizmeti olduğunu belirtiyor. Pursaklar Belediyesi, hem ilçe sakinlerinin hem de kamuoyunun beğenisini kazanan bu kampanya ile 2012’den beri binlerce yeni doğan bebeğe ilk hediyesini verdi. Ziyaret esnasında yeni doğan bebeklere Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’in özel olarak hazırlattığı bebek takımı, zıbın, taşınabilir beşik, ana kucağı, bebek çantasından oluşan hediye verilerek göz aydınlığında bulunulup hoş geldin ziyareti gerçekleştiriliyor. Yeni doğan bebeklerin tespiti ise Pursaklar İlçe Nüfus Müdürlüğü’nden güncel veriler alınarak yapılıyor. Bu kapsamda Ekim ayı içerisinde 217 aile ziyaret edilerek hediyeleri verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.