Ankara Halk Ekmek Fabrikası’nda muhteşem bir kahvaltı ziyafeti

Ankara Halk Ekmek Fabrikası’nda muhteşem bir kahvaltı ziyafeti
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, her ay değişik birimleriyle ilgili bilgilendirme amaçlı “ödüllü anketleri”, bu kez Ankara Halk Ekmek Fabrikası’nın çalışmalarına yönelik olarak düzenlendi.

Halk Ekmek Fabrikası’nın çeşit çeşit ürünlerinden, satış mağazalarına, ayrıcalıklı hizmetlerinden, örnek olan uygulamalarına kadar pek çok bilginin sunulduğu ankette bulunan 10 ayrı soruyu yanıtlayan Başkentliler arasından yapılacak çekilişle, 50 kişiye Fabrika’da kahvaltı ikramı yapılacak.

-30 HAZİRAN’A KADAR SÜRECEK…

30 Haziran Cuma gününe kadar ankete katılacak Başkentliler, Ramazan Bayramı sonrası Fabrika mutfağında hazırlanan çeşit çeşit ürünlerin ikram edileceği kahvaltıyı elde etme şansı bulacaklar.

Kızılay Metro İstasyonu içindeki AnketMerkezi, metro istasyonlarında bulunan kent ekranları, AnkaraBüyükşehir Belediye Binası’ndaki dilekçematikler ve“anket. ankara.bel.tr”internet adresindenanketekatılarak, 10 ayrı soruyu cevaplandıracak olan vatandaşlar, anketin sonuçlanmasının ardından gönderilecek SMS ile bilgilendirilecekler.

Katılımcılar arasından 50 kişiye“Halk Ekmek Fabrikası’nda muhteşem bir kahvaltı ziyafeti”sunulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.