Bol ödüllü ''Bir Tenor Aranıyor'' müzikali Ankara'da

Bol ödüllü ''Bir Tenor Aranıyor'' müzikali Ankara'da
Daha önce tam 16 dilde ve 25 ülkede sahnelenen Ken Ludwig’in bol ödüllü müzikli oyunu BİR TENOR ARANIYOR, 10. sezonunda Ankara Devlet Opera ve Balesi prodüksiyonu ile 27 Ekim 2019 Pazar günü saat 13.00’de, Leyla Gencer Sahnesi’nde seyircisiyle buluşuyor.

Daha önce tam 16 dilde ve 25 ülkede sahnelenen Ken Ludwig’in bol ödüllü müzikli oyunu  BİR TENOR ARANIYOR, 10. sezonunda Ankara Devlet Opera ve Balesi prodüksiyonu ile 27 Ekim 2019 Pazar günü  saat 13.00’de, Leyla Gencer  Sahnesi’nde seyircisiyle buluşuyor.

Müzikallerin Oscar’ı olarak bilinen Tony Ödülü’ne dokuz kez aday olan ve bu ödüle iki defa layık görülen BİR TENOR ARANIYOR; 1930’lu yılların Amerika’sında, bu kıtada ilk defa sahneye çıkacak ünlü bir İtalyan tenorun küçük bir otel odasında başından geçen gülünç olayları ele alıyor.

Ankara Devlet Opera ve Balesi tarafından 2010-2011 sanat sezonundan itibaren kapalı gişe olarak Doğan Çelik’in rejisiyle sahnelenen BİR TENOR ARANIYOR; 2019-2020 sanat sezonunda da Ankaralı sanat severlerle olacak.

Sahneye Koyan: Doğan Çelik

Dekor: Talat Ayhan

Kostüm:Gazal Erten

Koreograf: Yeşim Oktar

Işık: Bülent Arslan, Tahsin Çetin

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.