Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçedeki semt pazar alanlarının denetimlerini sıklaştırdı

Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçedeki semt pazar alanlarının denetimlerini sıklaştırdı
Yaz mevsimini de dikkate alan ekipler, pazarlardaki terazileri tek tek kontrol edip, gıdaların sağlam olup olmadığını inceledi.

Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Aytaşgın ve zabıta ekipleri ilçedeki semt pazarlarını denetlemeyi sürdürdü. Yapılan denetimlerde esnafın kılık kıyafeti, temizliği, yaka kartı, terazi ayarları, etiket fiyatları, gıdaların durumu gibi konularda sıkı denetimler yapıldı. Zabıta Müdürü Aytaşgın, pazarlardaki tartıları, terazileri ve fiyat etiketlerini tek tek kontrol etti. Hijyen ve güvenliğin üst düzeyde tutulduğu Pursaklar semt pazarlarında, zabıta ekiplerinin rutin kontrollerine devam edeceklerini belirten Zabıta Müdürü Ali Aytaşgın “Yaptığımız denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlamadık.

Hemşerilerimiz gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilir. Denetimlerimiz bundan sonra da devam edecek” dedi. Zabıta Müdürü, halkın sağlıklı ve güvenli gıda tüketebilmesi, alışverişlerini huzur içerisinde yapması için pazar esnafının belirlenen kurallara dikkat etmesi gerektiğini bir kez daha hatırlattı. İlçe sakinleri de semt pazarlarından duydukları memnuniyeti belirterek zabıta ekiplerine ve esnafa teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.