Kahramankazan Belediyesi, yaklaşan kış mevsimi öncesi ilçedeki köy yollarında rahat ve konforlu ulaşımın sağlanması için kolları sıvadı

Kahramankazan Belediyesi, yaklaşan kış mevsimi öncesi ilçedeki köy yollarında rahat ve konforlu ulaşımın sağlanması için kolları sıvadı
Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış mevsimi öncesi köy yollarında ahat ve konforlu ulaşımın sağlanması için harekete geçti.

Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, iş makineleri ve ilgili araçlarla köy yollarında malzemeli yol bakımı, yol açımı ve reglaj çalışmaları yapıyor. Ekipler bu kapsamda ihtiyacı olan ya da gelen talepler doğrultusunda köylerde yeni yollar açarken, var olan yollarda ise bakım ve onarım çalışmaları yürütüyor. Yollar daha dayanıklı ve kullanışlı olmaları için gerekli malzemelerle güçlendiriliyor.

Yol medeniyettir

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, kış öncesi başlattıkları bu çalışmaları hızlı bir şekilde tamamlayacaklarını belirterek, "Bu çalışmalar doğrultusunda ilçemizdeki köy yolları daha konforlu bir ulaşım sağlanmasına imkan sağlayacak. 'Yol medeniyettir' düsturundan yola çıkarak başlattığımız bu çalışmalar sonucu buralarda yaşayan vatandaşlarımız daha rahat edecek" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.