BÜYÜK ANKARA FESTİVALİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞAN BAŞKAN GÖKÇEK, GENÇLERBİRLİĞİ SPOR KULÜBÜ STANDINI ZİYARET ETTİ

BÜYÜK ANKARA FESTİVALİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞAN  BAŞKAN GÖKÇEK, GENÇLERBİRLİĞİ SPOR KULÜBÜ STANDINI  ZİYARET ETTİ
BAŞKAN GÖKÇEK’E, GENÇLERBİRLİĞİ SPOR FORMASI HEDİYE EDİLDİ, ATKISI TAKILDI..

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyük Ankara Festivali’nde vatandaşlarla buluştu. Gençlerbirliği Spor Kulübü Standı’nı ziyaret eden Başkan Gökçek’e, takımın forması hediye edildi.

Başkan Gökçek, her gün onbinlerce Başkentliye ev sahipliği yapan, gündüzü ayrı gecesi ayrı etkinlik ve konserlerle Ankaralılara unutulmaz günler yaşatan festival alanında, kendisine büyük sevgi gösterilerinde bulunan vatandaşlarla sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, festivalin 5. gününde AKM alanına gelerek, çeşitli stantları gezdi. Vatandaşların büyük sevgi ve ilgisiyle karşılaşan Başkan Gökçek, Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün standını ziyaret etti. Burada Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Murat Cavcav ve kulüp yöneticileriyle sohbet eden ve taleplerini dinleyen Başkan Gökçek’e, Gençlerbirliği forması giydirilerek, atkı takıldı.

Daha sonra Zabıta Dairesi Başkanlığı standını ziyaret eden Başkan Gökçek, oradan BELKO standına gitti. Alanda vatandaşların isteğini kırmayan Başkan Gökçek, uzun kuyruklar oluşturan Başkentlilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.