Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı
“Şanlı tarihimizin önemli bir dönüm noktası olan Cumhuriyetimizin ilanının 94’üncü yıldönümünde bütün vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyorum”

Cumhuriyetin ilanının 94’üncü yıldönümü nedeniyle mesaj yayımlayan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Türkiye’nin huzur ve refahına yönelik tehditlerin arttığı bu dönemde, millet olarak tek vücut halinde, kararlılık içinde cumhuriyete olan bağlılıktan taviz verilmeyeceğini belirtti.Muasır medeniyetler yolunda Atatürk’ün gösterdiği hedeflerde ilerlemenin, Türkiye Cumhuriyeti’ni kuranlara karşı büyük bir vazife olduğunu ifade eden Başkan Çetin, mesajına şu ifadelerle devam etti: “Cumhuriyetimiz için ortak değerlerimiz etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenmemiz gerekiyor. Geçmişte olduğu gibi bugün de tek yürek olarak geleceğe daha güvenle bakmalıyız. Kardeş kavgası çıkartmak ve aramıza nifak tohumları ekmek isteyenlere fırsat vermemeliyiz.

Cumhuriyetimizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için var gücümüzle çalışıp, ülkemizi güçlü kılacağımıza olan inancımız tamdır. Türkiye Cumhuriyeti hürriyetinden ve onurundan taviz vermemiştir. İstiklal Harbimizi zafere taşıyan o ruh tıpkı 94 yıl önce olduğu gibi bugün de dimdik ayaktadır. 15 Temmuz hain işgal girişime karşı necip milletimizin verdiği şanlı direniş bu ruhun göstergesidir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyor; başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi şükranla ve rahmetle anıyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.