Erdoğan'dan İdam Açıklaması: Benim Kararım Nettir

Erdoğan'dan İdam Açıklaması: Benim Kararım Nettir
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Trabzon'da bir etkinliğe katılım gerçekleştirdi. Emine Bulut cinayetiyle ilgili açıklama yapan Erdoğan, bunun alçaklık ve adilik olduğunu dile getirerek idama değindi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'yi derinden sarsan Emine Bulut cinayetiyle ilgili olarak açıklamalar yaptı ve idama değindi. Bunun alçaklık ve adilik olduğunun altını çizen Erdoğan, idamın söz konusu olduğu takdirde meclise geleceğini, meclisten geçtikten sonra ise kendisinin kararının oldukça net olduğunu belirtti.

"Ahdimiz Var"

4.5 aylık ara sonrasında Trabzon ile bir araya gelmenin kendilerini çok sevindirdiğini ifade eden Erdoğan, başlamadan önce kahraman şehitler adına bir fatiha okunmasını istedi. Türkiye'nin hiçbir şehidinin kahramanlığı ve fedakarlığının boşa gitmediğini ve gitmeyecek olduğunu belirtti. 22 teröristin hem içeride hem dışarıda vurulduğunu söyleyerek "Ahdimiz var, kararlılığımız var" dedi. İnlerine gireceğiz diye söz verdiklerini anlatan Erdoğan, büyük bir gururla "GİRDİK, GİRİYORUZ" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.