Ahi Evran Ocağı İş Adamları Dernek Başkanı Yunus Çelik ve heyeti Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü makamında ziyaret etti

Ahi Evran Ocağı İş Adamları Dernek Başkanı Yunus Çelik ve heyeti Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü makamında ziyaret etti
Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ahilik kültürünün, benimsediği faziletler birlik ve beraberliğimizin harcı olduğunu söyledi.

İnsanlığın ortak arayışını oluşturuyor

Ekonominin işleyişine büyük katkılar sağlayan, sosyal yapımının temelini oluşturan esnaf ve sanatkârlara bugün olduğu gibi, bugünden sonra da yanında olmaya devam edeceğini ifade eden Akgül,” Mesleki dayanışma üzerine kurulu, güzel ahlaka dayalı, üretimi ihtiyaca göre sınırlayan, sanatı geliştirmeyi ve nefis terbiyesini benimseyen, sevgi, saygı ve yardımlaşmayı öne çıkaran Ahilik Kültürü bugün insanlığın ortak arayışını oluşturmaktadır” dedi.

Çok köklü bir gelenek

Ziyarette ahiliğin çok köklü bir gelenek olduğunu ifade eden

Ahi Evran Ocağı İş Adamları Dernek Başkanı Yunus Çelik, “Bizlerde dernek olarak bu geleneğimizi yaşatmak için çeşitli faaliyetlerde bulunuyoruz. Bu doğrultuda desteklerini esirgemeyen Başkan Akgül’e derneğimiz adına teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.