Saray Mahallesinde inşaatı başlayan Düğün Salonu ve Eğitim Kültür Yurt Binası bölgenin büyük bir ihtiyacına cevap verecek

Saray Mahallesinde inşaatı başlayan Düğün Salonu ve Eğitim Kültür Yurt Binası bölgenin büyük bir ihtiyacına cevap verecek
Pursaklar Belediyesi’nin ilçe genelinde art arda yükselen projelerine iki yenisi daha eklendi.

Pursaklar Belediyesi Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan Eğitim Kültür ve Yurt Binası ile düğün ve kınalarda kullanılmak üzere hazırlanan Sosyal Tesis Binasının inşaatı başladı. Zemin ve üç kat olarak toplamda 5 kat olarak inşa edilen Eğitim Kültür ve Yurt Binasının temeli atılarak beton atma çalışmaları başladı. İçerisinde asansörü bulunan tesiste çok amaçlı salon, kreş ve etüt odaları, yemekhane ve yönetici odaları ile çocuk oyun grupları yer alacak. Selçuklu Türk mimarisine göre tasarlanan projenin Haziran 2018’de tamamlanarak hizmete girmesi planlanıyor.

Düğün salonu bölgenin ihtiyacını karşılayacak

İkinci proje olandüğün ve kına gecelerinde kullanılmak üzere hazırlanan Sosyal Tesis Binasının inşaatında büyük mesafe kat edildi. Tek kat olarak inşa edilen sosyal tesis 670 metre kare alan üzerine oturtuldu. 420 metre kare oturma alanı (salonu) bulunan sosyal tesis içinde mutfak, servis alanları, sanatçı odası, tekniker odası yer alıyor. Selçuklu Türk mimari unsurlarına göre tasarlanan bu projenin de Mayıs 2018’de tamamlanarak halkın hizmetine sunulması planlanıyor.

Pursaklar’da yatırımların devam ettiğini belirten Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin “Hemşerilerimize hizmet etmeye, ilçemizi geleceğe taşımaya devam ediyoruz. Bu projelerimizi de en kısa sürede tamamlayarak hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. İlçemiz için hayırlı olsun” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.