Keçiören Sanat ve Meslek Edindirme Kurslarının (KEÇMEK) kayıt işlemleri 5 Eylül'de başlıyor

Keçiören Sanat ve Meslek Edindirme Kurslarının (KEÇMEK) kayıt işlemleri 5 Eylül'de başlıyor
Bilgi ve becerisini geliştirmek isteyenleri herhangi bir yaş sınırlaması olmaksızın bekleyen KEÇMEK'lerde dersler ise Ekim'de başlayacak.

Usta - çırak ilişkisinin öğretilerini modern eğitim sistemlerinin ilke ve prensipleri doğrultusunda birleştiren KEÇMEKlerde, sanat ve meslek eğitimlerinin yanı sıra; sergiler, seminerler, fuarlar, yayınlar, yarışmalar, panel-konferans gibi organizasyonlar da gerçekleştiriliyor. 68 BRANŞTA EĞİTİM Kültürel mirasımızı yaşatan sanat kurslarının da verildiği KEÇMEK'e sadece Keçiörenli'lerden değil, Ankaralı'lardan da talep var.

Emeği üretime dönüştürerek bireysel ve toplumsal gelişime katkı sağlayan 14 tane kurs merkezi ve iki tane de sanat atölyesiyle KEÇMEK bu yıl, 68 branşta kurs açacak. Bireylere artı değer kazandıran KEÇMEK'lerde tüm kurslar ücretsiz olduğunu ifade eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "KEÇMEK'lerimize kadınların yanı sıra erkekler de ilgi gösteriyor. Kurslar sosyalleşmeye, arkadaşlık ilişkileri kurmaya vesile olmasının yanı sıra istihdama da katkı sağlıyor. Hatta vatandaşımıza iyi bir terapi aracı da oluyor. Yeni eğitim öğretim döneminde de tüm kursiyerlerimize başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.