BAŞKAN GÖKÇEK, “15 TEMMUZ ŞEHİTLER ANITI”NDA GECE YARISI, BÜROKRATLARIYLA BİRLİKTE İNCELEMELERDE BULUNDU..

BAŞKAN GÖKÇEK, “15 TEMMUZ ŞEHİTLER ANITI”NDA GECE YARISI, BÜROKRATLARIYLA BİRLİKTE İNCELEMELERDE BULUNDU..
BAŞKAN GÖKÇEK, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN KÜLLİYE ÖNÜNDE YAPILAN “15 TEMMUZ ŞEHİTLER ANITI”NDA GECE YARISI, BÜROKRATLARIYLA BİRLİKTE İNCELEMELERDE BULUNDU..

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi'nin, tüm bürokratlarıyla birlikte, gece yarısı Büyükşehir Belediyesi tarafından Külliye önünde yapımı devam eden“15 Temmuz Şehitler Anıtı”nda incelemelerde bulundu.

Başkan Gökçek, denetimleri sırasında bir süre de canlı yayın platformu Scope’tan yayın yaptı ve takipçilerine anıtı tanıttı. Sözlerine, Büyükşehir Belediyesi'nde bürokratlarıyla saat 24.00’a kadar, 15 Temmuz programıyla ilgili toplantı yaptıklarını belirterek başlayan Başkan Gökçek,“Şu anda 15 Temmuz anıtının önündeyiz. Bürokratlarımla beraber buradayım. Saat 12’ye kadar 15 Temmuz programı üzerine çalıştık. Şimdi bu çalışmadan kalkıp buraya geldik. Büyükşehir Belediyesi olarak burada bir anıta imza attık. Bugün 23. gün yani 24. günde, anıt inşallah bitmiş oluyor. Bu da ayrı bir rekor… Buna inanın”diye konuştu.

Yayın sırasında, takipçilerine, bürokratlarını ve anıtın yapımında çalışan ekibini de tanıtan Başkan Gökçek, anıtta,“Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan ve Tek Devlet”fikrinin işlendiğibölümleri detaylı yansıtarak, çalışmalar konusunda bilgi verdi.

Anıtın 3 bin 200 metrekare alan üzerine kurulduğunu, eserin toplam 250 tona yakın malzeme kullanılarak çelik ve mermerlerle inşa edildiğini belirten Başkan Gökçek, anıtın yapımında kullanılan Safranbolu mermerinin, çok incelikle işlendiğini bildirdi.

Başkan Gökçek, anıtın, hain darbe girişiminin yıldönümünde 16 Temmuz Pazar günü sabah namazı sonrası saat 05.30’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacağını da bildirerek, tüm vatandaşları, anıtın açılışının da yapılacağı 15 Temmuz programına davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.