Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi’nde Türk Halk Müziği Konseri programı düzenlendi

Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi’nde Türk Halk Müziği Konseri programı düzenlendi
Keçiören Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığının ortaklaşa düzenlediği Türk Halk Müziği Konseri programı Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi’nde vatandaşlara keyifli anlar yaşattı.

Her yöreden türkülerin seslendirildiği konser, kültürel şöleni Keçiören’e taşıdı.

HÜZÜN VE NEŞE BİR ARADA

Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi’nde Keçiören Belediyesi’nin ev sahipliğinde her ay düzenlenen Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Ankara Devlet Türk Halk Müziği Gençlik Korosu Konseri vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Konser öncesinde Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın desteğiyle geçtiğimiz aylarda hayata geçirilen, sosyal medyada büyük ilgi gören Keçiören İçin Söyle Projesi’nin video klibi gösterime sunuldu. Klip, vatandaşlardan büyük alkış aldı. Koro şefliğini Hasan Basri Dumlupınar’ın yaptığı, vatandaşların ücretsiz olarak konuk olduğu Türk Halk Müziği Konseri’nde ise birçok yöreye ait türkü seslendirilirken, Keçiörenliler de müzik şölenine ortak oldu. Hüzünlü türkülerin ardından seslendirilen eğlenceli türkülerle salonda keyifli anlar yaşandı. Sanata ve sanatçıya verdiği destekle Keçiören’i sosyal ve kültürel etkinliklerin başkenti yapan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, vatandaşlardan büyük övgü aldı.

KONSERLER DEVAM EDECEK

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Keçiören’de hizmete açtığımız sosyal, kültürel ve sportif tesislerin içi dolu etkinliklerle verimli kullanılması için birim müdürlüklerimiz ara vermeden çeşitli organizasyonlar düzenliyor. Keçiören’de, gencinden yaşlısına, ev hanımından çalışan erkeklerine ve kadınlarına yönelik birçok kültürel etkinliğimiz var. Türk Halk Müziği Konserimiz de geleneklerimizi geleceğe taşıyan bir değer olarak Keçiörenli vatandaşlarımızın nezdinde karşılık buluyor. Vatandaşlarımızın ilgi gösterdiği etkinliklerimizi yaygınlaştırarak Keçiören’in her noktasına taşıyoruz. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile ortaklaşa düzenlediğimiz konserlerimiz bundan sonra da devam edecek” dedi.​

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.