8. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri kapsamında vatandaşlar birlik, beraberlik ve kardeşlik çatısı altında buluşmaya devam ediyor

8. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri kapsamında vatandaşlar birlik, beraberlik ve kardeşlik çatısı altında buluşmaya devam ediyor
Keçiören Belediyesi 8. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri kapsamında birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olmak amacıyla vatandaşları buluşturmaya devam ediyor.

Grup Aysima’nın sahne aldığı ilahi konseri Keçiörenli’leri yine Ramazanın manevi atmosferinde buluşturdu. Enfes kanun taksiminin mest ettiği ilahilerle manevi atmosfer doruğa çıkarken, bazı ilahilerde semazenler de gruba eşlik ederek sahnede görsel bir şölen oluşturdular. İzleyenler ise cep telefonları ile bu anları ölümsüzleştirdiler. Çeşitli kıssaların da anlatıldığı gece, hep birlikte edilen dua ile sona erdi.

Kalaba Kent Meydanında Ramazan-ı Şerifin 27. gününde de huşu içinde ilahi konserini dinleyen Keçiörenli’ler aynı zamanda alandaki kültür evlerini gezerek farklı kültürleri tanıma şansı bulurken, çocuklar da Osmanlı macunu ve Osmanlı şerbeti gibi geleneksel tatları denemeyi ihmal etmediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.