Keçiören Belediyesi Bağlumspor ile Kerkük Türkmeneli Milli Takımı arasında dostluk maçı oynandı

Keçiören Belediyesi Bağlumspor ile Kerkük Türkmeneli Milli Takımı arasında dostluk maçı oynandı
Keçiören Belediyesi Bağlumspor ile Kerkük Türkmeneli Milli Takımı arasında oynanan dostluk maçını Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da izledi.

Bağlum Stadında oynanan Türkmeneli Milli Takımı ile Keçiören Belediyesi Bağlumspor arasında gerçekleşen dostluk maçını Keçiören Kaymakamı Uğur Bulut ile birlikte izleyen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak,"Spor aynı zamanda kardeşlik, huzur, barış ve dostluk demek... Kerkük'ten gelen sporcular ile Bağlumspor bu dostluğu sahaya yansıtacak." dedi.

Türkiye'nin başından beri Irak'ın toprak bütünlüğünden yana olduğunu ifade eden Ak, "Referanduma başından beri karşıydık ve nihayetinde de yanlış hesap Bağdat'tan döndü. Telafer'deki, Musul'daki kardeşlerimize de selamlarımızı iletiyor, kardeşliğimizi bu maçla bir kez daha pekiştiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Bağlumspor'un 1-0 galip geldiği maçta Irak Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Ankara Şubesi Başkanı Abbas Türkmen, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a kardeşlik maçı hatırası kupa, Türkmeneli Forması ile flama takdim etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.