Venezuela Büyükelçisi Jose Gregorio Bracho Reyes, Zübeyde Hanım Çankaya Evi’ni ziyaret etti

Venezuela Büyükelçisi Jose Gregorio Bracho Reyes, Zübeyde Hanım Çankaya Evi’ni ziyaret etti
Çankaya Belediyesi Zübeyde Hanım Sosyal Tesisleri kapılarını Venezuela’ya açıyor.

Venezuela Büyükelçisi Jose Gregorio Bracho Reyes, Venezuela ve Türkiye dostluğunu bir adım ileri taşımak amacıyla düzenleyecekleri kültürel etkinlikler için Zübeyde Hanım Çankaya Evi’nde incelemelerde bulundu. Büyükelçi Jose Gregorio Bracho Reyes, özellikle mutfak bölümünde detaylı incelemeler yaptı.

Türkiye ve Venezuela'nın politik ve ticari işbirliğinin iyi bir durumda olduğunu belirten Büyükelçi Reyes, “Amacımız çeşitli etkinliklerle kültürel köprüyü de sağlamlaştırmak” dedi. Bu anlamda Türk vatandaşların yoğun olarak bulunduğu merkezleri öncelikli olarak belirlediklerini ifade eden Reyes, Çankaya Belediyesine teşekkür etti. Büyükelçi, Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi içerisinde bulunan Çankaya Evi atölyelerinde çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini belirtti.

Atölyelerden en çok pastacılık eğitimlerinin verildiği mutfak bölümüne ilgi gösteren Reyes, Venezuela tatlarının tanıtımına yönelik aktiviteler yapılabileceğinin müjdesini verdi. Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi 7/24 hizmet veren kütüphaneyi de ziyaret eden Büyükelçi kütüphaneye İspanyolca kitap bağışında bulunacaklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.