Mamak Belediyesi Yüzme Takımı sporcusu Başak Esen Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı

Mamak Belediyesi Yüzme Takımı sporcusu Başak Esen Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı
Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen Ulusal Gelişim Projesi kapsamında, Ankara İl İçi vize yarışlarında 50 metre serbest, 50-100 ve 200 kurbağlama branşlarında A1 barajlarını geçen Mamak Belediyesi Yüzme Takımı..

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen Ulusal Gelişim Projesi kapsamında, Ankara İl İçi vize yarışlarında 50 metre serbest, 50-100 ve 200 kurbağlama branşlarında A1 barajlarını geçen Mamak Belediyesi Yüzme Takımı sporcusu Başak Esen, bu yıl Bursa’da düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Bir ilke imza attık

Yüzme takımının, ulusal ve uluslar arası olimpiyatlarda Mamak’ı en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Sporun her dalında olduğu gibi, yüzmede de profesyonel sporcular yetiştiriyoruz. Bu gün nasıl Başak’ımız bize bu gururu yaşatıyorsa, gelişmiş alt yapımızla bu gurur tablosunun daha da büyüyeceği kanaatindeyim. AyrıcaMamak Belediyesi Yüzme Takımı ilk defa bu şampiyonaya katılarak önemli bir başarıya imza atmış bulunuyor” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.