Yılın eğitim sitesi ödülü eodev.com’un

Yılın eğitim sitesi ödülü eodev.com’un
Öğrenciler arası sosyal öğrenme platformu eodev.com, 17. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde jüri oylaması sonucu eğitim kategorisinde yılın sitesi seçildi.

Öğrencilerin birbirlerine dersleri ve ödevleri hakkında sorular sorarak öğrenmesini sağlayan ve milyonlarca öğrencinin buluşma noktası eodev.com, öğrencilerin en doğru bilgiye ulaşmasına yardımcı olarak sosyal öğrenmeyi destekliyor.

Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden seçilmiş 200’ü aşkın mentör cevapları doğruluyor ve popüler sorulara daha detaylı cevaplar yazarak öğrencilerin en doğru bilgiye ulaşmasına yardımcı oluyor.

Her ay 12 milyon öğrenciye ulaşan eodev.com, Türkiye’de MEB ve ÖSYM sitelerinden sonra en çok ziyaret edilen eğitim odaklı web sitesi olarak öne çıkıyor.

35 farklı ülkede hizmet veren ve aylık 150 milyon öğrenciye ulaşan Brainly Network’un Türkiye’deki sitesi olan eodev.com’un Türkiye’de kayıtlı 5,7 milyonun üzerinde öğrencisi bulunuyor. Platformda 8 milyon cevaplanmış soru, aylık 60 milyonun üzerinde soru görüntülenmesi yapılıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.