Müge Anlı'da Kemal Büyükdenizin Öldürülmesiyle İlgili Oğlundan Hayrete Düşüren İtiraf!

Müge Anlı'da Kemal Büyükdenizin Öldürülmesiyle İlgili Oğlundan Hayrete Düşüren İtiraf!
ATV ekranlarında milyonlarca kişinin izlediği Müge Anlı'nın programında silahla vurularak hayatına son verilen Kemal Büyükdeniz'i kimin öldürdüğü aranmaktayken, canlı yayında oğlundan hayrete düşüren bir itiraf geldi.

ATV ekranlarında izleyenlerin karşısına gelen Müge Anlı İle Tatlı Sert programında 15 Ağustos 2019 tarihinde Mersin Anamur ilçesinde faili meçhul bir cinayete kurban giden ve katili henüz bulunamayan Kemal büyükdeniz'in katili ya da katilleri aranmaya devam ediyor.

Canlı yayında cinayete kurban eden Kemal Büyükdeniz'in oğlu Yusuf Büyükdeniz hayrete düşüren bir itiraf yaptı.

Yusuf Büyükdeniz, Jandarmaya katilin adını verdiğini belirtti ve canlı yayında açıklamak istemediğini anlattı. Ardından gelen baskılarla birlikte şüphelendiği kişinin adını açıklayan Yusuf söz konusu şahsın Adnan Demir olduğunu açıkladı.

Annesi ile birlikte canlı yayına katılan Yusuf Büyükdeniz'in "katili söylersem ortalık karışık" sözleri hayrete düşürdü ve olayı başka bir boyuta taşıdı. Genç şahsın çelişkili ifadeleri ise büyük şüphe uyandırdı.

Peki silahla öldürülen ve katili henüz bulunamayan Kemal Büyükdeniz kim tarafından öldürüldü? Bu sorunun cevabı Müge Anlı'nın programında araştırılmaya devam ediliyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.