Ankara'da Hamamlar açık mı? Ankara'da Hamamlar ne zaman Açılacak?

Ankara'da Hamamlar açık mı? Ankara'da Hamamlar ne zaman Açılacak?
Halı saha, yüzme havuzu, spor salonu, güzellik merkezleri, hamam ve saunalar, lunaparklar ve tematik parkları, kahvehane, kıraathane, kafe, dernek lokali, çay bahçesi, internet kafe, elektronik oyun yerleri, bilardo salonu gibi yerler ise 17 Mayıs'a kadar kapalı kalacak. Umuma açık istirahat ve eğlence yerleri ile çay bahçesi, dernek lokalleri, yüzme havuzu, hamam, sauna, kaplıca ve spor merkezleri gibi tesislerin açılması ve tarih detayları...

SON DAKİKA HAMAMLARIN AÇILMASI HABERLERİ

Hafta sonu sokağa çıkma sınırlaması devam edecek. Hafta içi saat 19.00'da başlayacak sabah 05.00'da sona erecek.

Kamuda saat 16.00'da bitecek şekilde dönüşümlü ve esnek mesai yeniden yaygınlaştırılacak. Kamuda Hamileler ve kronik hastalığı olanlar ile 10 yaş altı çocuğu bulunan kadın personel idari izinli sayılacak.

Kısmi kapanma yasakları Uygulama, yarın akşam saati itibarıyla başlayacaktır.

Kapatılacak işyerleri son gelişmeler ile yeniden gündeme geldi. 13 Nisan tarihinde gerçekleşen Kabine Toplantısı'nın ardından, yeni kararların hayata geçeceği belirtildi.
Hafta içi 65 yaş ve üzerindekiler 10.00-14.00, 18 yaş altındakiler 14.00-18.00 saatleri arasında sokağa çıkabilecek. Hafta sonu 10.00-17.00 arası 65 ve üzeri ile 18 yaş altı hariç araç kullanmama şartıyla en yakın market, manav, kasap ve kuruyemişçilere gidilebilecek. Hafta içi/hafta sonu ayrımı olmaksızın 65 yaş ve üzeri vatandaşlar ile 18 yaş altı genç ve çocuklar şehir içi toplu ulaşım araçlarını kullanamayacak.

Restoran, lokanta, kafeterya, pastane, tatlıcı gibi yerler kapalı olacak. Paket servislerine devam edecekler....

Daha önce faaliyetleri durdurulan ve illerde göre yeniden açılan Halı saha, yüzme havuzu, spor salonu, güzellik merkezleri, hamam ve saunalar, lunaparklar ve tematik parkları, kahvehane, kıraathane, kafe, dernek lokali, çay bahçesi, internet kafe, elektronik oyun yerleri, bilardo salonu gibi yerler ise 17 Mayıs'a kadar kapalı kalacak.

Daha Önce Alınan Karar bu şekildeydi...

Cumhurbaşkani Erdoğan tarafından 1 Mart 2021 tarihinde yaptığı açıklamaya göre 1 Mart'ta normalleşme sürecine giriliyor. İşte detaylar;
1 Haziran tarihi itibarıyla restoran, kafe, pastane, kıraathane, çay bahçeleri, dernek lokali, yüzme havuzu, kaplıca türü işletmeler belirlenen kurallar dahilinde saat 19.00'a kadar hizmet vermeye başlayacak. Eğlence mekanları ile nargile satışı bu kapsamın dışındadır.

Normalleşme Planı Aşağıda ki Gibi Açıklanmıştı

Normalleşme Planı içerisinde yer alan, sosyal yaşam alanları bölümünde yer almaktadır. Normalleşme planına göre, Umuma açık istirahat ve eğlence yerleri ile çay bahçesi, dernek lokalleri, yüzme havuzu, hamam, sauna, kaplıca ve spor merkezleri gibi tesislerin açılması (1 Mart 2021) olduğu belirtilmiştir. Bu plana göre Ankara'da ki hamamlar 1 Mart'da normalleşme sürecinde hizmetlerini sürdürecektir.

Ankara Hamamları

Ankara’nın en gözde hamamları hangi gün müsait, hangi günlerde en kalabalık zamanları ve daha pek çok sorunun cevabı internet sitemizde sizler için yanıt buluyor. Ankara hamamları tarihi ve modern alternatifleri içerisinde;

·        Hangi gün kadınlara,

·        Hangi gün erkeklere

Sorularına yanıt bulabileceğiniz şekilde gün ve saat bilgileri içerisinde sizlere rehber niteliğinde web sitemizde yer alıyor. Türk Kültürü’nün en önemli parçası olan hamam kültürünü Başkent’te size yaşatabilecek seçenekleri, hangi hamamın ziyaretçilerini memnun ettiğini ve hangi hamamın hangi hastalıklara şifa olduğunu web sitemizden takip ederek aklınızda yer alan pek çok sorunun yanıtını bulabilirsiniz. Hamam kültürü her ne kadar kültürümüzde önemli bir yere sahip olsa da sonucundan memnun olmayacağınız hamam seçimi ile kötü sürprizler yaşamak istemiyorsanız planınızı yapmadan önce web sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın.

Ankara Hamamları 2020 Fiyatları

Ankara’da tarihi ve modern pek çok hamam bulunmaktadır. Başkent’in ilçelerinin pek çoğunda yer alan hamam alternatiflerine birkaç örnek vermek gerekirse;

·        Şengül Hamamı,

·        Yenişehir Hamamı,

·        Tarihi Eynebey Hamamı,

·        Tarihi Karacabey Hamamı,

·        Ankara Hamamı,

·        Osmanlı Hamamı,

·        Roma Hamamı,

·        Hamam-ı Cedid,

·        Keçiören Hamamı,

·        Yeni Mahalle Hamamı

Ve daha pek çok tavsiye edilebilecek alternatif yer almaktadır. Sayısız alternatif içerisinden tavsiye edilen tüm seçenekler için müsaitlik durumu ve fiyat bilgisi gibi ayrıntıların yer aldığı web sitemizde Ankara Hamamönü hamam fiyatları ve daha fazlası için detaylı bilgiler yer almaktadır.

Ailecek Gidilebilecek Karışık Ankara Hamamları

Geleneksel olarak sadece erkeklere ve kadınlara hizmet veren hamamlarla birlikte bay bayan karışık hamam Ankara için tercih edilebilecek aile ile gidilmeye uygun seçenekler hakkında detaylı bilgiye web sitemizden ulaşabilirsiniz.

·        Termal,

·        Havuzlu,

·        SPA

Ve daha pek çok ilave özelliğin yer aldığı seçeneklerde aileniz ile birlikte gidebileceğiniz nezih seçimler yapmanın yolu web sitemizden geçmektedir. Fiyat ve hamam özellikleri ile birlikte kullanıcı tavsiyelerine yönelik olarak hamamın genel hatları ve detaylarını içeren tanıtımların yer aldığı Ankara hamamları sayfamızda hata yapmanızı önleyecek ve gerek fiyatı gerekse hizmet kalitesi ile sizi memnun etmeyi başaracak seçimler yapmanız için aradığınız tüm bilgiler yer almaktadır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.