Masterchef Jürisi Somer Şef Sinir Krizi Geçirdi, Yarışmacıyı Kovdu: "Çabuk Çık Git Buradan" İşte o çıldırtan olay!

Masterchef Jürisi Somer Şef Sinir Krizi Geçirdi, Yarışmacıyı Kovdu: "Çabuk Çık Git Buradan" İşte o çıldırtan olay!
Masterchef Türkiye 2020'de gerilim hat safhada devam ediyor. Yarışmanın her bölümü ayrı heyecanla devam ederken, jüri şeflerin yaptıkları ise gündem olmaya devam ediyor. Bu kez öyle bir olay yaşandı ki, hem yarışmacılar hem de ekranları başında izleyenler dondu kaldı. Somer Şef ile Arem arasında tansiyon yükseldi, Somer Şef "çık git buradan" diyerek sert bir şekilde tepki gösterdi.

32 yarışmacının kıyasıya mücadele içerisinde olduğu Masterchef Türkiye 2020 yarışmasında ana kadroda yer almayı başaran birbirinden yetenekli 16 yarışmacı dün akşam gerçekleşen son yarışla iyice netlik kazandı. MasterChef Türkiye artık ana kadrosuyla yayınlanacak. 

Somer Şef, Danilo Şef ve Mehmet Şef'in jüri üyesi olarak yer aldığı, kıyasıya mücadelenin devam ettiği yarışmada, kıyasıya rekabet devam ediyor. Tabi şeflerin sinir krizleri de...

Masterchef Türkiye programında heyecandan havaya uçuran anlar yaşandı. Dün akşam yapılan elemelerde, son iki aday şefler tarafından alınan kararla birlikte adını ana kadroya yazdırmayı başardı.

Şeflerin son eleme gecesinde yarışmacılara verdiği ilk yemek ise, adana kebap olarak kendini gösterdi.

50 dakikalık süre zarfında Adana kebap pişirmek için çabalayan yarışmacılar çok zor anlar yaşadılar. Kebabını istediği kıvamda sunamayan Arem isimli yarışmacı ise; şeflere çok sert bir şekilde "Ben diğer tura girmek istemiyorum, en iyi yaptığım şeyi yapamadıktan sonra diğer turda yarışmak istemem" dedi ve sitem etti.

Arem tarafından dile getirilen sözler karşısında şok geçiren Somer Şef, çok saçma bir hareket sergilediğini belirterek, kendisiyle çalışan insanlara yazık olup olmadığını, günah olup olmadığını sordu ve ardından "düşünsene seninle düelloya giren insanı..." dedi.

Her kaybettiğinde böyle mi davranacak olduğunu soran Somer Şef, bunun mesleki bir ahlaksızlık olduğunu dile getirdi ve "Bence çık git, mesleğine saygın olsun. Yemek yap şov yapma" dedi.

Yemek yap şov yapma sözünü ilk geldiği günden itibaren söylediğini dillendiren Somer Şef, hala aynı tavrı takındığından dolayı çok sinirlendi.

Şefler tarafından verilen menüyü en iyi şekilde yapan isim ise Gülşah oldu. Adını ana kadroya altın harflerle yazdırmayı başaran genç yarışmacı, çok zor bir 7 sene geçirdiğini, çok düştüğünü, çevresindeki insanların eğer izliyorlarsa kesinlikle şuan ağladığını, her seferinde tek başına kaldığını ve böyle mücadele verdiğini; ama her zaman kendine "nefes alıyorsak umut var, bir kapı açılacak" dediğini ve o kapının da şuan açıldığını söyledi. Ardından ise gözyaşlarına boğuldu.

Masterchef'te son aday yaratıcılık oyunuyla birlikte belirlendi ve adını ana kadroya yazdırdı. 6 yarışmacı yeteneklerini sergiledi fakat yaratcılık oyununda ana ürün şeftali oldu. 30 dakikalık süre içerisinde şeftaliyi yemeklerinde en iyi şekilde kullanan Ebru, Masterchef 2020 son yarışmacısı oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.