Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 24 Eylül 2020 Cuma ATV Canlı izle!

Esra Erol 24 Eylül 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 24 Eylül 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 24 Eylül son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 24 Eylül 2020 Canlı İzle

Uzun yıllardır ekranlarda kayıpları bulan, gizli kalmış sırları ortaya çıkaran, dağılmış ailele facialarını çözen Esra Erol ve ekibi yine iş başında. ATV ekranlarında yayınlanan reality programı tüm hızı ile birçok gerçeği ekrana taşımaya devam ediyor. Mağdur insanların hayat hikayelerini ve dertlerini izleyici ile buluşturan, sorunlarına çözüm olan Esra Erol hafta içi hergün ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor.

Türkiye'nin en güvenilir isimlerinin başında gelen Esra Erol her geçen gün ekibi ile birlikte yeni gündemler yaratmaya ve hayatlara dokunmaya devam ediyor. Türkiye'nin konuştuğu birçok olay, yeni gelişmelerde bugün 16.20'de Esra Erol'la ATV ekranlarında olacak.

Esra Erol 23 Eylül Programında Yaşananlar

Hafta içi hergün yayınlanan Esra Erol'da dün yine birbirinden ilginç gelişmeler yaşandı. Son günlerde programın en çok konuşulan gündemlerinden, kendisinden 28 yaş büyük  komşusu Cengiz ile kaçan Esra ve onu arayan kocası Ferdi. Dün yayınlanan programda Esra'nın kendisinden büyük komşusu Cengiz'i sevdiğini ve çocuğunun babasının Cengiz olduğunu açıklaması gündeme bomba gibi düştü. Ferdi 2 yıldır babalık yaptığı çocuğun Cengiz'in olduğunu öğrenerek yıkıldı. Cengiz'in de katıldığı canlı yayın birbirinde ilginç ve akıl almaz açıklamalarla seyirciyi şaşkına çevirdi.

16 yaşında hamile kalan kızının mağduriyetine isyan ede bir anne. Esra Erol'da başka bir gündem olan 16 yaşında hamile kalan genç kız ve olayla ilgili iddiaların merkezindeki isim Ali Mert. Canlı yayına bağlanan Ali Mert'in açıklamaları seyirciyi şaşırttı.

Esra Erol 24 Eylül Gündemleri

Esra Erol'da bu hafta en çok konuşulan Esra Karakuş olayında yaşanacak yeni gelişmeler merak ediliyor. Esra Karakuş ve Cengiz bey arasındaki akıl almaz ilişkinin farklı ayrıntıları bugün canlı yayında konuşulacak. 16 yaşında hamile kalan genç kız ve Ali Mert'le ilgili yeni iddialar 24 eylül programında açığa çıkacak. Esra Erol'da yaşanan tüm yeni gelişmeler bugün saat 16.20'de ATV ekranlarında seyirci ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.