Çocukluk Dizisi 3. Bölüm Full İzle! 23 Ekim Çocukluk Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Çocukluk 3. Bölüm izle makalemizle birlikte, Çocukluk dizisine dair tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz. Çocukluk 3. Bölüm tek parça izle sayesinde de reklamsız tek parça izlemenizi sağlıyoruz. Makalemize göz atarak gerekli videolar ve linklere ulaşabilir, sonuç olarak ise Çocukluk 3. Bölüm izle seçeneğinden yararlanarak diziyi izleyebilirsiniz. İşte yeni dizi olan Çocukluk dizisi ve 3. Bölüme dair tüm detaylar…

Çocukluk Dizisi 3. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV'nin yeni dizisi Çocukluk'un yayınlanan ilk iki bölümü ile seyirciden tam not almayı başardı. Yeni sezonun iddialı yapımlarından olan Çocukluk  dizisi bu akşam 3. bölümü ile ekrana gelmeye devam edecek. Yayınlanan bölümleri ile büyük beğeni toplayan Çocukluk dizisinin dramatik hikayesi ilgi çekmeye devam ediyor. Sezonun güçlü yapımlarından olan dizi her hafta cuma günleri saat 20.00'da FOX TV ekranlarında yayınlanacak.

Başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Beren Gökyıldız ve Burcu Özberk'in paylaştığı Çocukluk dizisi dramatik senaryosu ile de ilgi çekti. Dizide kimsesiz çocukların kaldığı bir çocuk evinde yaşananlar anlatılıyor. Kimsesiz çocukların dertleri, mutlulukları ve mücadelelerinin anlatıldığı dizi her bölüm yaşanan farklı maceralar ile seyirciyi ekrana çekmeye devam ediyor.

Çocukluk Dizisi 2. Bölümde Neler Yaşandı?

Çocukluk dizisinin geçen hafta yayınlanan 2. bölümü ile hem Zeynep'in hem de Dodo'nun aile maceraları izleyenleri üzdü.

Çocukluk dizisinin son bölümünde annesini unutamayan Zeynep çok üzülmektedir. Mavi'nin dediği gibi annesini kalbinden söküp atmak ister ancak bunu yapmakta zorlanmaktadır. O sırada çocukların bulduğu koruyucu aile dosyaları ortalığı şenlendirir. Zeynep okuduğu dosyalardaki ailelerden birini çok sever ve Ayşegül'e onların çocuğu olmak istediğini söyler. Aileyle görüşmeye başlayan Zeynep çok mutlu olsa da annesini unutmayı başaramaz. Bu sırada Dodo'yu isteyen bir aile çıkar. Dodo'nun gitmesini istemeyen Mavi bu durumdan hiç hoşlanmaz. Ama Dodo aileyi sevdiği için Mavi bir şey diyemez. Ancak ailenin Dodo'yu mutsuz ettiğini hisseden Mavi gidip kardeşini kurtarır. Zeynep de Dodo da aile sahibi olamadan çocuk evine geri döner. Bu sırada Ayşegül ve Mahir, Mavi'nin de istediği gibi ailelerini seçme şansını çocuklara bırakmaya karar verir.

Çocukluk Dizisi 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Çocukluk dizisinin yayınlanan son bölümünden sonra merakla beklenen 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Bambi'nin üzüntülü anları dikkat çekti. Mahir ise ne yapacağını bilemez halde kaldı. Ayşegül'ün Mahir'e iyi bir baba olduğunu söylemesi ise izleyenleri şaşırttı. Çocukluk dizisi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da FOX TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.