Hercai Dizisi 52. Bölüm Full İzle! 18 Aralık Hercai Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Herkesin dilinden düşmeyen Hercai dizisinin son bölümünü izlemek ya da Hercai 52. Bölümünü izlemek istiyorsanız Hercai son bölüm izle veya Hercai 52. Bölüm izle seçeneğine tıklayarak aralıksız bir şekilde sevilen dizinin bölümlerini izleyebilirsiniz. İşte Hercai sevenler için hazırladığımız makalede Hercai 52. Bölüm izle seçeneğine tıklayarak kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz…

Hercai Dizisi 52. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının sevilen dizisi Hercai yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Üçüncü sezonu ile izleyici karşısına çıkan yapım her bölümü ile büyük beğeni topluyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi ile takip edilen Hercai dizisi izleyenleri ekrana çekmeye devam ediyor. Mia Yapım tarafından ekrana getirilen dizide yaşanacaklar merakla bekleniyor. Hercai dizisi her hafta cuma günleri saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Başrollerini Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in paylaştığı Hercai dizisinde Serhat Tutumluer, Feride Çetin, Gülçin Santırcıoğlu ve Ayda Aksel gibi birçok başarılı isim de yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken yapım çarpıcı senaryosu ile de beğeni topluyor. Hercai dizisinde iki düşman ailenin çocukları olan Reyyan ve Miran arasında intikamdan doğan bir aşkın hikayesi anlatılıyor. Hikayenin anlatıldığı coğrafyanın da izleyicilerden beğeni topladığı Hercai dizisinde yaşanacaklar merakla bekleniyor.

Hercai Dizisi 51. Bölümde Neler Yaşandı?

Yeni sezonda da iddialı reyting sıralaması ile en çok izlenen yapımlar arasında yer alan Hercai geçen hafta 51. bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan son bölümde Reyyan’ın zehirlenmesi ile ortalık karışırken, yaşanan yeni bir gelişme ise herkesi şaşırtır.

Hercai dizisinin ekrana gelen son bölümünde Füsun ve Azize arasındaki savaş devam eder. Azize Füsun’a kaptırdığı Dilşah’ı yeniden kazanmaya çalışırken, Füsun ise Azize’nin başını yeni belalara sokar. Reyyan’ın evde yediği yemekten zehirlenmesi sonucunda hastaneye kaldırılır ve durumu ağırdır. Reyyan’ı bayılırken gören ve ona yardım etmek isteyen Azize ise bu işten sorumlu tutulmaktadır. Azize gizlice Nasuh ile buluşup ona suçsuz olduğunu anlatır. Ancak Nasuh dışında herkes onu suçlamaktadır. Reyyan kendisine gelse de yaşananlarla ilgili hiçbir şey hatırlamaz. Miran ise karısına bunu Azize’nin yaptığını düşünerek onun peşine düşer. Ancak Reyyan’ı zehirleyen kişi aslında Füsun’dur.

Hercai Dizisi 52. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Hercai dizisinin son bölümünde yaşananlardan sonra Azize’ye ne olacağı merak ediliyor. Dizi yeni bölümü ile bu akşam ATV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.