Doya Doya Moda 8 Ocak 2021 Full İzle! Doya Doya Moda 130. Bölüm kim elendi, gününün birincisi kim oldu?

Yarışmacılar ise yine kolye için birbirleri ile kıyasıya yarışa devam ederken, Bahar’ın girdiği tartışmalar bu kez feryat figan ağlamasına yol açıyor!

Doya Doya Moda 8 Ocak 2021 Full İzle TIKLAYINIZ

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan Doya Doya Moda, haftanın son günü ekranlara renkli konukları ile hazırlanıyor. 130. bölüm için geri sayım yapılan programda bugün Kobra Murat konuk oluyor. Eğlenceli şarkıları ve dikkat çeken tarzını kıvrak dans figürleri ile süsleyen Kobra Murat, yaptığı esprilerle de programa renk katıyor. Yarışmacılar ise yine kolye için birbirleri ile kıyasıya yarışa devam ederken, Bahar’ın girdiği tartışmalar bu kez feryat figan ağlamasına yol açıyor!

Doya Doya Moda Dünkü Bölümde Neler Oldu, 7 Ocak’ta Neler Yaşandı?

Doya Doya Moda programının 7 Ocak’ta 129. bölümü ekrana geldi. Günün konseptinin “Konseptimi Sen Belirle” olduğu programda, yarışmacılar birbirlerinin konseptini belirledi. Konsept için ayrılan bütçe ise 500 TL oldu. 2 saatlik süre içerisinde yarışmacılar, arkadaşları tarafından belirlenen konsept için alışverişe geçerken, dış sesin sorularını yanıtlayarak birbirleri hakkında ilginç açıklamalara devam ettiler. Birden fütürizm, Rabia’ya Bahar, Ceren’e Bahar’ın asistanı olarak ofiste ilk gün, Özde’ye Gülşah Hanım’la bir gün, Bahar’a sönmüş bir sinema yıldızı, Ayşegül’e avangard ve Gülnaz’a Japon anime karakteri konsepti verildi.

7 Ocak 2021 Doya Doya Moda Puan Durumu Neydi?

Birben 20 puan

Özde 20 puan

Bahar 19 puan

Gülnaz 19 puan

Ceren 15 puan

Rabia 10 puan

Ayşegül 5 puan

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.