EURO 2020 İle İlk İstisnalar Geliyor! Almanya Karantina Uygulamalarında Esnekliğe Gidiyor!

EURO 2020 İle İlk İstisnalar Geliyor! Almanya Karantina Uygulamalarında Esnekliğe Gidiyor!
Almanya çok önemli bir karara imza atıyor. Koronavirüs önlemleri kapsamında uygulanan Karantina tedbirleri ile ilgili esnekliğe gidiyor. İşte detaylar...

Almanya’da, 2020 Avrupa Futbol ŞampiyonasI (EURO 2020) için yeni tip karonavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamındaki karantina uygulamasında istisnalar getirilecek.

Başbakan Angela Merkel başkanlığında toplanan bakanlar kurulunun aldığı karara göre, ilgili organizasyon komitesi tarafından uluslararası spor etkinliklerine akredite edilen herkes karantina uygulamasından muaf tutulacak.

Bu uygulamanın 28 Temmuz’a kadar geçerli olacağı belirtilen kararda, etkinlik kapsamında katı koruma ve hijyen kurallarının geçerli olma şartı koşuluyor.

Böylelikle EURO 2020 için Almanya’ya gelecek futbolcuların yanı sıra akreditasyona sahip yabancı gazetecilerin ve organizasyonda görevli olanların ülkede karantinaya girme zorunluluğu kalkıyor.

11 Haziran-11 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek EURO 2020 çerçevesinde Münih'teki Allianz Arena'da grup aşamasında 3 ve çeyrek finalde 1 karşılaşmanın oynanması planlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.