Burcu Biricik’ten Cesur Pozlar! Görenlerin Gözü Feride’yi Aradı! “Korsen Nerede Senin?” Şimdi Sedat Çılgına Dönecek!

Burcu Biricik’ten Cesur Pozlar! Görenlerin Gözü Feride’yi Aradı! “Korsen Nerede Senin?” Şimdi Sedat Çılgına Dönecek!
Kanal D ekranlarına yeni bir soluk getiren başarılı yapım Camdaki Kız dizisi kısa bir süre önce 9. Bölümüyle ekranlara gelmişti. Sedat ve Nalan’ın düğünü gündeme bomba gibi düşerken Sedat’ın Nalan’ı Cana ile düğün gününde aldatması ise gündemin şeklini değiştirmiş ve Camdaki Kız dizisinin dijital platformlarında en çok izlenen videolarından biri olmuştu.

Dizide Nalan karakterine hayat veren Burcu Biricik ise iç çamaşırsız bir paylaşımda bulundu ve akıllara anında Feride geldi. Dizide Nalan’ın annesine hayat veren Nalan, kızını korumak adına korse giydirmiş ve erkek elinin dokunmamasını istemişti. Bu sahneler ise akıllarda uzun bir süre yer etmişti. Birçok kişi ise Google gibi arama motorlarında “Nalan neden korse giyiyor” sorgusunu aratmıştı.

Kızına erkek eli değmemesi için korse giydiren Feride, kızının lavaboya gitmesine bile izin vermiyordu. Korseyi sadece düğün gününde giymeyen Nalan, büyük bir şok yaşamıştı. Burcu Biricik’ten gelen iç çamaşırsız paylaşım ise hayranlarından “Sedat çılgına dönecek kızın güzelliğine bak” yorumlarını arka arkaya aldı. Peki, neler oluyor?

Sevilerek izlenen dizinin sezon finali yapmasıyla birlikte Burcu Biricik’te sevenleriyle sosyal medyadan buluşmalar düzenliyor. Gerek hikayeler paylaşarak; gerekse gönderiler atarak takipçilerine ulaşan başarılı oyuncu, iç çamaşırsız pozuyla milyonları şok içerisinde bıraktı. İşte Camdaki Kız dizisinin Nalan’ı Burcu Biricik’ten gelen o iç çamaşırsız poz!

3 milyona yakın takipçisi bulunan Burcu Biricik, sosyal medya hesabından ise beyazlar içerisinde bir paylaşım yaptı. 250 bini aşkın beğeni alan Burcu Biricik’e ise diziden birçok göndermeli yorum geldi. Dizi göndermelerinin hemen yanında ise başarılı oyuncunun güzelliğine “Kadın ülkenin güzelliğini tek başına sırtında taşıyor” yorumları geldi.

Sevilen ismin bu paylaşımı sosyal medyada ve magazin dünyasında ise büyük yankı uyandırdı. Sizler konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorum ve düşüncelerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayınız!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.