Acun Ilıcalı Poyraz'ı Resmen Milyoner Etti! Darphane Gibi Para Basacak... Artık O Projede Poyraz'ı Göreceğiz...

Acun Ilıcalı Poyraz'ı Resmen Milyoner Etti! Darphane Gibi Para Basacak... Artık O Projede Poyraz'ı Göreceğiz...
Survivor'ın bitmesinin ardından bombalar gelmeye devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın dijital platformu Exxen için çekilen Leyla ile Mecnun'a oyuncu önerisi geldi.

Survivor'da ki o oyuncu için Leyla ile Mecnun'a transfer iddiaları gündemi sarstı. Yıllar sonra Exxen platformunda tam kadro tekrar çekilen Leyla ile Mecnun dizisinde başrol krizi yaşanıyor. Dizinin yeni Leyla'sı Deniz Işın olurken başka bir dijital şirketle anlaşması sonrasında ise başrol krizi yaşandığı iddia edildi. Survivor severler ise Leyla ile Mecnun dizisine kimin katılacağını merak ediyor. Son başrol krizi sonrasında diziye Survivor'dan bir oyuncunun katılacağı iddia ediliyor. Peki bu isim yeni Leyla karakterini mi canlandıracak? İşte detaylar ve daha fazlası haberimizin devamında yer alıyor…

Acun Ilıcalı Survivor'da Ki O Oyuncuyu Leyla ile Mecnun'a Transfer Edecek

Acun Ilıcalı, Survivor'ın bitmesi ile birlikte Masterchef'e ekstra ilgi göstermeye başladı. Projesinin başladığı günden itibaren iyi sonuçlar vermesi tecrübeli medya patronunu mutlu ederken Exxen platformu için de çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Survivor'da ki o oyuncuyu Leyla ile Mecnun'a transfer etmesi bekleniyor.

Survivor Fanlarını Heyecanlandıran Haber

Survivor'da ki o ismin Leyla ile Mecnun'a önerilmesi sonrasında ise Survivor yarışmacısı da dizide oynamayı kabul ettiği iddia edildi. Acun ise teklifi Leyla ile Mecnun yönetmeni Onur Ünlü'ye sundu. Onur Ünlü'nün Deniz Işın olayını çözememesi durumunda ise yeni Leyla için o ismin gelmesi bekleniyor. Peki o isim kim olacak? İşte Leyla ile Mecnun'a katılacak o isim…

Survivor'ın Finalisti Leyla ile Mecnun'a Transfer Oluyor

Survivor'daki performansı ve yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çeken finalist, finalde kaybetmesi sonrasında ise Acun Ilıcalı tarafından projelere ikna edilmeye çalışılıyor. Acun Ilıcalı, sevdiği oyuncuları bir yerlere ulaştırmaya çalışırken o isminde Exxen'de tekrar çekilecek olan Leyla ile Mecnun'a transfer edileceği konuşuluyor.

İşte Leyla ile Mecnun'a Katılacak O İsim

Survivor'ın yakışıklı çocuğu ve finalisti Poyraz Yiğit'in yeni sezonda Leyla ile Mecnun dizisinde oynayabileceği iddia ediliyor. Beyfendiliği ve diksiyonu ile dikkatleri üzerine çeken Poyraz'ın Leyla ile Mecnun'a teklif edildiği öğrenildi. Acun Ilıcalı, bu düşünceye sıcak bakarken dizi ekibinin ne düşündüğü ise bilinmiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.