Aleyna Tilki Değişiklik Olsun Dedi! Pozları Yemek Masasının Üzerinde Verdi! Aleyna Tilki Kimdir, Kaç yaşında?

Aleyna Tilki Değişiklik Olsun Dedi! Pozları Yemek Masasının Üzerinde Verdi! Aleyna Tilki Kimdir, Kaç yaşında?
Türkiye'nin en genç starlarından birisi olan Aleyna Tilki bu sefer öyle bir şey yaptı ki, özrü kabahatinden de büyük. Süper star olmasının ardından bazen anlamsız hareketlerde bulunan Aleyna Tilki yemek masasında poz verdi, eleştiriler yağdı. İşte o anlar ve detaylar.

Türkiye'de bir yıldızın keşfi tam on dört yaşında Yetenek Sizsiniz Türkiye programında gerçekleşti. İlk kez o programda adını duyuran Aleyna Tilki sonrasında ise Emrah Karaduman ile yollarının kesişmesinin ardından bir anda Cevapsız Çınlama şarkısıyla fenomen oldu. Kısa bir süre sonra tüm müzik piyasasında büyük işler başaran Aleyna Tilki, kendini kanıtladı ve herkesin takdirini aldı. Şimdilerde ise herkesin saygı duyduğu bir isim olarak hayatına devam ediyor. Peki bu süper star ne yaptı da eleştirilerin baş odağında yer aldı? İşte detaylar.

Aleyna Tilki son zamanlarda gündemden epey bir uzak kalırken yemek masası üzerinde çekindiği fotoğraflarla gündemde büyük bir etki yarattı. Aleyna Tilki hakkında ise Twitter ve benzeri sosyal medya mecralarında "Bu kız müslüman ülkesinde oturduğunu unutuyor" yorumları yapıldı. Peki ne giydi? İşte o fotoğraflar..

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.