Çılgın Sayısal Loto’nun en ‘Ballı Hafta’sı başlıyor! Çılgın sayısal loto ne zaman çekiliyor, saat kaçta?

Çılgın Sayısal Loto’nun en ‘Ballı Hafta’sı başlıyor! Çılgın sayısal loto ne zaman çekiliyor, saat kaçta?
Sisal Şans tarafından gerçekleştirilen Çılgın Sayısal Loto’da oyunseverlerin şansına şans katacak ve illa kazandıracak ‘Ballı Hafta’sı 25 Ekim Pazartesi günü başlıyor. Üç günlük özel çekilişlerin yapılacağı ‘Ballı Hafta’da büyük ikramiyenin üzerine 10 milyon TL ikramiye verilecek. 25, 27 ve 30 Ekim’de yapılacak çekilişleri ünlü sunucu Alp Kırşan TV’de sunacak.

Çılgın Sayısal Loto’nun en ‘Ballı Hafta’sı başlıyor, oyunseverler illa kazanıyor! Sisal Şans tarafından gerçekleştirilen Çılgın Sayısal Loto’da oyunseverlerin şansına şans katacak ve illa kazandıracak ‘Ballı Hafta’sı 25 Ekim Pazartesi günü başlıyor. Üç günlük özel çekilişlerin yapılacağı ‘Ballı Hafta’da büyük ikramiyenin üzerine 10 milyon TL ikramiye verilecek. 25, 27 ve 30 Ekim’de yapılacak çekilişleri ünlü sunucu Alp Kırşan TV’de sunacak.

Çılgın Sayısal Loto’da ‘Ballı Hafta’ oyunseverleri bekliyor. Sisal Şans tarafından gerçekleştirilen Çılgın Sayısal Loto, ‘Ballı Hafta’da büyük ikramiyenin üzerine 10 milyon TL ikramiye verecek. Çekilişler 25, 27 ve 30 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek. İlk veya ikinci çekilişte bir kazanan olması durumunda Ballı Hafta sona erecek. İlk ve ikinci çekilişte kazanan olmaması durumunda üçüncü çekiliş yapılacak ve üçüncü çekilişin sonunda illa bir kazanan/kazananlar olacak. Ballı Hafta çekilişlerini canlı yayında Alp Kırşan sunacak.

Çekilişler nasıl gerçekleşecek?

25 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirilecek ilk çekilişte 5+ kategorisini bilene/bilenlere 10 milyon TL ikramiye verilecek. Ancak 25 Ekim’de 5+ kategorisinde bilen çıkmazsa 27 Ekim Çarşamba günü iki kere daha çekiliş yapılacak. 27 Ekim’de de kazanan olmaması durumunda 30 Ekim Cumartesi günü yeniden çekiliş gerçekleştirilecek. 5+ kategorisini kazanan olması halinde 10 milyon TL kazanana/kazananlara verilecek. Ancak 5+ bilen olmazsa ikramiye 5 veya daha alt kategoride kazanana/kazananlara aktarılacak. 5 kategorisinde de kazanan yoksa ikramiye 4 ya da daha alt kategori bilene/bilenlere aktarılacak. Dolayısıyla ‘Ballı Hafta’da illa kazanan ya da kazananlar olacak!

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları, çekilişin hemen ardından https://www.millipiyangoonline.com/sayisal-loto/sonuclar adresinden yayınlanmaktadır. 

Çılgın Sayısal Loto oynamanın kuralları neler?

1’den 90’a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmaya dayalı bir oyun olan Çılgın Sayısal Loto’da en az 2, en fazla ise 6 adet sayıyı bilenler farklı miktarlarda ikramiye kazanıyor. Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekiliyor. Yeni uygulamada ise 6 + 1 numara (SüperStar) çekiliyor. Kazanma oranı oynanan kolon ve bilinen numara adedine göre değişiyor. Oyunseverler kolonları kendileri doldurabildiği gibi ayrıca sayıları doğrudan bayiye söyleyerek veya “Sen Seç” ile terminalden rastgele sayı seçtirerek de oynayabiliyor. 18 yaşından büyük herkesin oynayabileceği Çılgın Sayısal Loto’da her kolonun fiyatı ise 3 TL. SüperStar sayısını oynamak ise 1.5 TL. Oyunun kurallarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye https://www.millipiyangoonline.com/sayisal-loto/kurallar    adresinden ulaşmak mümkün.

Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor!

Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Dünya Piyango Birliği (World Lottery Association- WLA) tarafından verilen WLA-SCS:2020 (Level 2) Güvenlik Kontrol Standartı Sertifikasına ve TS ISO/IEC 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikasına sahip olan kurum, en büyük önceliği şeffaflığa veriyor.

Dünya Piyango Birliği Üyesi Firma tarafından üretilen son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda noter huzurunda düzenlenen çekilişlerimiz, www.millipiyangoonline.com sitesinden ve Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.