İNG Bank'tan 1.750 tl’ye varan ek koşulsuz nakit promosyon

İNG Bank'tan 1.750 tl’ye varan ek koşulsuz nakit promosyon
Emekli maaşını ıng’ye taşıyanlar, 1.750 tl’ye varan ek koşulsuz nakit promosyon kazanıyor

ING Türkiye, emekli maaşını ING’ye taşıyanlara maaş tutarına göre ek koşulsuz 1.750 TL’ye varan nakit promosyon sunuyor. Emekli maaşını 3 yıl ING’den alma taahhüdü veren ve nakit promosyon ödemesi alan emekliler kampanyadan yararlanıyor.

Emekli maaşını taşıyanlar ayrıca nakit ihtiyaçları için yüzde 1,55’ten başlayan faiz oranları ile ihtiyaç kredisinden faydalanıyor. ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kırmızı, “Emekli müşterilerimizin finansal ihtiyaçlarına uygun hizmetler geliştirerek onların yanında olmayı önemsiyor ve emeklilere özel sunduğumuz birçok farklı ayrıcalık ile onların hayatlarını kolaylaştırıyoruz” dedi.

Müşterilerinin iş ve özel yaşamlarında her zaman bir adım önde olmalarını mümkün kılmayı hedefleyen ING Türkiye, emekli maaşını ING’ye taşıyanlara 1.750 TL’ye varan ek koşulsuz nakit promosyon sunuyor. Emekli maaşını 3 yıl boyunca ING Türkiye'den alma taahhüdü veren ve nakit promosyon ödemesi alan mevcut ve yeni emekli maaş müşterileri kampanyadan yararlanabiliyor. Emekli maaşını ING’den alanlar, 1 aylık toplam gelir tutarları; 1500 TL’ye kadar ise 1.200 TL, 1.500 TL – 2.500 TL arası ise 1.500 TL ve 2.500 TL ve üzeri ise 1.750 TL nakit promosyon ödemesi alıyor. 2 Kasım – 31 Aralık 2021 tarihleri arasında nakit promosyon alan müşteriler kampanyadan faydalanıyor. Nakit promosyon başvuru işlemleri, ING şubeleri ya da ING Telefon Bankacılığı aracılığı ile tamamlanabiliyor. 

ING’ye emekli maaşını taşıyanlar ayrıca nakit ihtiyaçları için yüzde 1,55’ten başlayan faiz oranları ile ihtiyaç kredisi fırsatından faydalanıyor ve kredilerini kredi tahsis ücreti olmadan kullanıyor. Maaşını ING’ye taşımak isteyen emekliler, taşıma işlemlerini şubeye gitmeden e-devlet üzerinden ya da nüfus cüzdanlarıyla ING şubelerinden gerçekleştirebiliyor. Yeni emekli olanlar ise bağlı olduğu kurumlarda banka tercihini ING olarak belirterek maaş müşterisi olabiliyor. 

Ozan Kırmızı: Avantajlı kampanyalarımız ile emekli müşterilerimizi finansal olarak destekliyoruz. 

Kampanya ile ilgili görüşlerini aktaran ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kırmızı, “Emekli müşterilerimizin finansal ihtiyaçlarına uygun hizmetler geliştirerek onların yanında olmayı önemsiyoruz. Bu kampanya ile emekli maaşını ING’ye taşıyanlara herhangi bir ürün kullanma koşulu olmadan 1.750 TL’ye varan nakit promosyon fırsatı sunuyoruz. Bununla beraber emekli müşterilerimize sunduğumuz farklı ayrıcalıklarla da onların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyoruz. Emekli müşterilerimiz, ING Telefon Bankacılığında doğrudan onlara özel müşteri temsilcilerinden 7/24 hizmet alabiliyor ve Destek Hesap ile maaş gününü beklemeden, hesabında para olmasa bile nakit çekebiliyor” dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.