Al Sancak 1.Bölüm Full İzle! 19 Ocak 2023 Alsancak 1. Bölüm Bölüm HD Kesintisiz Youtube İzle! Al Sancak Dizisi 2.Bölüm Fragmanı!

19 Ocak 'ta İlk bölümü ile TRT Ekranlarında yayınlanan Al Sancak Dizisi izleyicilerden büyük beğeni topladı. Başrollerde Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan'ın Olduğu Dizi nefes kesen sahneleri ile izleyicileri ekrana kilitledi! Yıldıza Hilal, Bayrağa Kan, Toprağa Can veren Gizli Kahramanlarımızın hikayesini anlatan Al Sancak Dizisi 1.Bölüm İzlenme ve 2.Bölüm Fragman linki Haberimizde...

Al Sancak 1.Bölüm TRT1 izle! TIKLAYINIZ

Türk Silahlı Kuvvetlerinin dünyadaki kaos ve terör örgütleriyle mücadeledeki başarılarını anlatan "Alsancak", Enerji zengini bölgelerin terörist grupların kontrolüne geçmesinin ardından hem yurt içinde hem de yurt dışında hedefli operasyonlar gerçekleştiren özel kuvvetler bünyesinde elit timlerin oluşumunu ve ülkeleri güvenlik politikalarını yeniden gözden geçirmeye zorlamasını anlatıyor.

Alsancak Dizisi 1. Bölüm Özeti! Son Bölümde Neler Oldu?

Bir özel kuvvetler tim komutanı Yüzbaşı Ali Banazlı'nın ani bir istihbarat raporu üzerine hızla ekibini toplamasını konu alan Alsancak dizisindeki olay örgüsüne benziyor. "Beyaz Melek" kod adını kullanan şüpheli bir kaynaktan gelen raporda, yabancı bir adada terör örgütlerine silah ve fon sağlayan büyük bir şebekenin liderlerini bir araya getireceği önemli bir toplantı yapılacağı belirtiliyor.

Özel harekat timi Pençe Timi, operasyonda başarılı olmaları halinde hem Türkiye'nin karşı karşıya olduğu milli güvenlik tehdidini bertaraf etme fırsatı yakalayacak hem de yakın zamanda şehit düşen yoldaşları Atilla Yüzbaşı'nın katillerini bulmaya yaklaşacaktır. Ancak düşman beklediklerinden daha büyük olduğu için bir sürprizle karşılaşacaklar. Zor şartlar altında devam eden operasyonda Yüzbaşı Ali Banazlı, kendisini Nadia isimli gizemli bir silah tüccarıyla karşı karşıya bulur. Bu karşılaşma Yüzbaşı Ali Banazlı'yı oldukça zorlu bir yola sokacaktır.

Al Sancak 2.Bölüm Fragmanı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.