Maria İle Mustafa 3. Bölüm Full İzle ATV! 20 Eylül Maria İle Mustafa Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Maria ve Mustafa XX. Bölüm tek parça izle, Maria ve Mustafa xx. Bölüm izle! Maria ve Mustafa dizisine dair XX. Bölümde oldukça şaşırtan anlar yaşandı. Milyonları şoka sokan ve izleyenleri duygulandıran anlar Maria ve Mustafa bölümü XX. Bölüm ile birlikte… Makalemiz üzerinden Maria ve Mustafa xx. Bölüm detaylarına erişim sağlayabilir, video ve linkler aracılığıyla söz konusu diziyi tek parça şeklinde izleyebilirsiniz.

Maria İle Mustafa 3. Bölüm Full İzle YouTube

ATV ekranlarının son dönem iddialı yapımlarından Maria İle Mustafa dizisinin 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 20 Eylül Pazar günü ATV ekranlarında 20.00’de hayranları ile buluşacak dizi daha ilk bölümleri ile kısa sürede izleyicilerin beğenisini kazanmayı başardı. Yeni bölüm fragmanlarının yayınlanmasının ardından Maria’nın Mustafa’ya sevindirici bir haber vermesi ise büyük heyecan yarattı.

Maria ile Mustafa dizinin 3. yeni bölüm fragmanında Maria’nın Mustafa’ya hamile olduğunu itiraf etmesi üzerinde bir yandan büyük sevinç yaşanırken ikilinin arasını bozmak isteyen düşmanlarının planları ise dengeleri değiştirecektir. Gonca’nın Mustafa ve Maria’yı ayırmak için Galipten yardım istemesinin ardından gelişecek yeni olaylar ise merak ediliyor.

Maria İle Mustafa 3. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Pazar akşamlarının büyük beğeni toplayan dizisi Maria ile Mustafa’nın 20 Eylül Pazar günü ekrana gelecek 3’üncü yeni bölümüne ait fragmanlar yayınlandı. Yeni bölümünde Mustafa’ya hamile olduğunu itiraf eden Maria büyük heyecan yaratırken, Gonca’nın yeni planları ise dizinin gerilim dozunu bir hayli artıracak gibi görünüyor.

Çekimleri Kapadokya’da gerçekleştirilen dizinin yeni bölümüne ait tanıtım videolarının yayınlanmasının ardından yeni bölüm heyecanı herkesi sardı. Hilmi Cem İntepe ve Jessica May’in başrollerinde yer aldığı dizinin geçen hafta yayınlanan son bölümünün ardından 3. yeni bölümünde neler olacağı ise şimdiden merak edilmeye başladı.

Maria İle Mustafa Son Bölümünde Neler Oldu?

ATV ekranlarında geçtiğimiz Pazar yayınlanan son bölümünde Maria, Mustafa’nın Gonca ile evli olduğunu öğrenmesinin ardından büyük bir şaşkınlık yaşamıştır. Bu haberin ardından adeta alnından vurulmuşa dönen Maria’nın ne karara vereceği ise merak edilmeye başladı.

Öte yandan Nadire’nin babası tarafından İstanbul’a gönderilmesinin ardından Nihat ile yarım kalan hesabı için herkesten gizli Kapadokya’ya gitmesinin ardından işler iyice kızışmaktadır. Mustafa ise hem ailesinin engellerini aşmaya çalışması hem de Maria’ya evliliği hakkında gerçekleri anlatmakla uğraşması gerilimi artırmıştır. Dizinin yeni bölümü ise ATV ekranlarında 20 Eylül 2020 Pazar günü 20.00’de izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.