Savaşçı Dizisi 98. Bölüm Full İzle Fox TV! 20 Eylül Savaşçı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Savaşçı 98. Bölüm izle, Savaşçı son bölüm izle araştırması yapan kişiler için hazırladığımız Savaşçı 98. Bölüm izle makalemizle birlikte dizideki tüm önemli anları sizlerle paylaşıyoruz. Aynı zamanda dizinin tamamını da tek parça olarak izlemenizi sağlıyoruz. Savaşçı 98. Bölüm tek parça izle seçeneğinden faydalanarak diziyi izlemek için yazımızın devamına göz atabilirsiniz…

Savaşçı Dizisi 98. Bölüm Full İzle YouTube

Fox ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı nefesleri kesecek 98. yeni bölümü ile 20 Eylül Pazar günü sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Berk Oktay, Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli’nin yer aldığı dizinin yeni bölümünde Kopuz Albay’ın intikam almak için yaptığı plan büyük heyecan yaratıyor. 4’üncü yeni sezonu ile yeniden ekrana gelmeye başlayan dizinin heyecan dolu 98’inci yeni bölümünde yaşanacaklar ise daha şimdiden büyük heyecan yarattı.

Yeni bölümüne ait fragmanın yayınlanmasının ardından Kopuz Albay’ın geçmişte derin izler bırakan bir teröristin izini bulmasının ardından tek başına harekete geçmesi büyük ilgi gördü. Heyecan dolu yeni bölümü ile Pazar akşamı Fox TV ekranlarında yayınlanacak Savaşçı dizisinin yeni bölüm fragmanları ise heyecan yarattı.

Savaşçı Dizisi 98. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

20 Eylül Pazar günü ekrana gelecek 98. yeni bölümü ile hafta boyunca büyük bir heyecan yaratan Savaşçı dizinin yeni bölümüne ilişkin fragmanlar yayınlandı. 98. yeni bölüm fragmanında Kopuz Albay’ın uzun süredir izini sürdüğü teröristi bulmasının ardından vakit kaybetmeden harekete geçmesi büyük heyecan yarattı.

Tek başına çılgın bir plan ile teröristi yok etmek için plan yapan Kopuz Albay’ı durdurmak için Kutalmış Paşa ve Kılıç Timi harekete geçiyor. Kopuz Albay’ı durdurmak için herkesin teyakkuza geçmesinin ardından Yüzbaşı Kağan’ın ise beklenmedik bir hamle yapması dengeleri tümünden değiştirecektir.

Savaşçı Dizisi Son Bölümünde Neler Oldu?

on bölümü ile yine büyük ilgi gören Savaşçı dizisinde şehit olduğu düşünülen Gökhan Üsteğmen’in teröristler tarafından kaçırıldığının öğrenilmesi üzerine Kılıç Timi vakit kaybetmeden harekete geçmiştir.

Kurtarma operasyonu kapsamında örgüt kampına sızan Yüzbaşı Kağan çıkan büyük çatışmadan kurtulmak için canla başla mücadele etmiştir. Öte yandan Merlin tarafında yapılan beklenmedik bir hamle işleri içinden çıkılmaz hale sokmuştur. Kağan ve Yörük Haydar için daralan çemberden nasıl kurutulacakları ise merak edilmeye başladı. Savaşçı yeni bölümüyle 20 Eylül Pazar günü Fox TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.