Ramo 2. Sezon 1. Bölüm Full İzle! 12. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ramo 2. Sezon 1. Bölüm tek parça izle, Ramo 12. bölüm fragmanı araştırması yapan kişiler Ramo hakkında bilgi toplamaya devam ediyor. Ramo dizisi son bölümü izlemek isteyenler ise; makalemiz üzerinden izleyebiliyor. Ramo son bölüm için aşağıdaki videolar ve linklere göz atabilirsiniz. İşte Ramo 12. Bölüm ve Ramo 13. Bölüm fragmanı…

Ramo 2. Sezon 1. Bölüm Full İzle YouTube

Show TV ekranlarında 2. sezonu ile yeniden izleyici karşısına çıkan Ramo dizisinin yeni bölümü merak uyandırdı. Başarılı oyuncu kadrosu ve yeni sezonda dahil olan güçlü oyuncuları ile dikkatleri üzerine çeken Ramo dizisinin 12. yeni bölümünde neler olacağı ise izleyiciler tarafından merak ediliyor.

Ramo 2. sezon 1. bölümü ile Show TV ekranlarında 18 Eylül Cuma günü yayınlanmasının ardından yeniden günün en çok izlenen yapımları arasında yerini almayı başardı. Son bölümünde Cihangir’in oğlu Taner’i işleri yoluna koyması için Adana’ya göndermesinin ardından Taner’in burada yeni bir savaş başlatması heyecan dozunu bir hayli artırdı.

Ramo 13. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yeni sezonu ile tekrardan Show TV ekranlarında büyük ses getiren Ramo dizisinin son bölümünde yaşananlar yeni bölüm heyecanını bir hayli artırdı. Cihangir’in oğlunun Adana’da yeni bir savaş başlatmasının ardından yaşanan heyecan yeni bölümde neler olacağı sorusunu akıllara getirdi.

Ramo 2. sezon 2. bölüm (13. bölüm) hakkında henüz yeni tanıtım videosu yayınlanmadı. Yeni bölüme ait fragmanların yayınlanmasının ardından Ramo’nun heyecan dolu 13. yeni bölümüne ait detayları ve Ramo yeni bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ramo Son Bölümünde Neler Oldu?

Ramo’nun merakla beklenen 2’inci sezon yeni bölümlerinin ekrana gelmeye başlamasının ardından heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Polise teslim olan Alpay’ın tüm dengeleri değiştirmesinin ardından Cihangir yeniden Adana’da suç düzeninin sağlanması için oğlu Taner’i göndermiştir. Taner ise acımasızlığı ile babasının emirlerini yerine getirmek için gittiği Adana’da kısa sürede yeni bir savaş başlamasına neden olur. Süleyman ve Neco’nun bu savaşta hayatını kaybetmesi için dengelerin adeta altüst olmasına neden olmuştur.

Adana’da kanlı bir şekilde düzeni sağlayan Taner işlediği tüm suçları Ramo’ya yıkmayı planlar. Ramo’nun Sibel’in şahitliği ile 30 yıl hapse mahkum edilmesi ise büyük şaşkınlık yaratmıştır. Sibel’in ihaneti ile yıkılan 3 yıl hapiste büyük bir plan yaparak çıkma hazırlıklarına başlar ve çıktığında ise herkes büyük bir şaşkınlık yaşayacaktır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.