Uyanış: Büyük Selçuklu 1. Bölüm Full İzle TRT1! 22 Eylül Uyanış: Büyük Selçuklu Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Uyanış: Büyük Selçuklu 1. Bölüm Full İzle TRT1! 19 Eylül Uyanış: Büyük Selçuklu Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle! Uyanış Büyük Selçuklu yayınlanan 3 tanıtım filmi ve 1. bölüm fragmanı ile sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Uyanış: Büyük Selçuklu 1. Bölüm Full İzle TRT1! 19 Eylül Uyanış: Büyük Selçuklu Son Bölüm Tek Parça Youtube İzleUyanış Büyük Selçuklu dizisinin tanıtım filmlerinden sonra 1. bölüm fragmanı da yayınlandı. Birinci bölüm fragmanı büyük ilgi gören diziyi izley,ciler büyük bir merakla bekliyor. Yayın hayatına 28 eylül pazartesi günü başlayacak olan döbem dizisinin reytinglerde iyi bir rakip olacağı gözleniyor. Daha şimdiden tanıtım filmleri ve fragmanlarıyla merak uyandıran dizi,  çok yakında yayın hayatına başlayacak. Seyirciler ilk bölümü şimdiden internette aratmaya başladı.

TRT'de yayınlanan birçok dönem dizisi gibi büyük etki bırakan Uyanış Büyük Selçuklu, güçlü oyuncu kadrosu ve prodüksiyonu ile dikkatleri üzerine çekti. Tarihel anlatımı, kostümleri ve etkileyici çekimleri ile Uyanış Büyük Selçuklu yeni sezonun en çok ses getiren yapımlarından biri olmaya hazırlanıyor.

Güçlü Oyuncu Kadrosu İle Reyting Hedefi Zirve

Uyanış Büyük Selçuklu güçlü pyuncu kadrosu ile de göz dolduran bir yapım oldu. Melikşah'a hayat verecek olan Buğra Gülsoy'un tanıtım filmindeki performansı büyük beğeni topladı. Seyirciler tanıtım filmi yayınlanan dizide hangi oyuncunun hangi karakteri canlandıracağını araştırmaya başladı. Sultan Melikşahı canlandıran Buğra Gülsoy dışında oyuncular ve rolleri şöyle olacak.

·        Ekin Koç- Ahmed Sencer

·        Gürkan Uygun- Hasan Sabbah

·        Leyda Lydia Tuğutlu, Elçin

·        Mehmet Özgür- Nizamulkmulk

·        Sevda Erginci- Turna

·        İlker Kızmaz- Arslantas

Uyanış Büyük Selçuklu İlk Fragman

Uyanış Büyük Selçuklu yayınlanan 3 tanıtım filmi ve 1. bölüm fragmanı ile sosyal medyada büyük ilgi gördü. Çarpıcı sahneleri ile izleyicilerin ilgisini çekmeyi başaran yapımdan önceki dönem dizilerinin başarısı bekleniyor.

Seyircilerin dizi ile ilgili yapılan tüm tanıtımları ilgi ile takip etmesi yüzleri güldürdü. Çok yüksek maliyetlere denk gelen prodüksiyon çalışması ile Uyanış Büyük Selçuklu Sezonun en çok izlenen yapımlarından olmaya aday. Fragmanlardaki etkileyici detaylar, sözler ve kostümler ile dizinin takipçileri merakla ilk yayın gününü bekliyor. Pazartesi akşamları saat 20.00'de TRT'de yayınlanacak olan dizi 28 eylülde yayın hayatına başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.