Baraj Dizisi 6. Bölüm Full İzle Fox TV! 22 Eylül Baraj Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Baraj 6. Bölüm izle, Baraj son bölüm izle, Baraj 7. Bölüm fragmanı izle araştırması yapan kişiler için hazırladığımız Baraj 6. Bölüm izle makalemizle birlikte dizideki tüm önemli anları sizlerle paylaşıyoruz. Aynı zamanda dizinin tamamını da tek parça olarak izlemenizi sağlıyoruz. Baraj 6. Bölüm tek parça izle seçeneğinden faydalanarak diziyi izlemek için yazımızın devamına göz atabilirsiniz…

Baraj Dizisi 6. Bölüm Full İzle YouTube

FOX TV de 6. bölümü yayınlanan Baraj dizisi kısa zamanda reytinglerde ön plana çıktı. Yeni bir yapım olan Baraj dizisi şimdiden belli bir izleyici kitlesine ulaştı. Sevilen yapım konusu, oyuncu kadrosu ve bunun gibi özellikleri ile seyirciden geçer not aldı.

Salı akşamları Fox TV ekranlarında yayınlanan dizinin güçlü bir oyuncu kadrosu var.  Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük Ve Sumru Yavrucuk gibi isimlerin rol aldığı yapım yeni sezonda dikkat çekiyor. Senaristliğini ve yönetmenliğini Hasan Tolga Pulat'ın yaptığı Baraj dizisi yeni bçlümleri ile her salı 20.00'da FOX ekranlarında yayınlanacak.

Baraj 6. Bölümde Neler Oldu?

Yeni sezonun dikat çeken yapımlarından olan Baraj dizisinin son olarak 6. bölümü yayınlandı. Geçen hafta yayınlanan 6. bölümden sonra seyircinin diziye olan ilgisi ve merakı arttı. Geçen hafta yayınlanan bölümde dizide heyecan zirvedeydi.

Baraj dizisinin geçen haftaki bölümünde barajdaki hayatından kurtulan Tarık ile Nehir beraber vakit geçirmeye başlamasıyla işler karıştı. Tarık'ın Nehir ile vakit geçirmesi, eski kurbanlarının işini kolaylaştırırken Nehir'i ise çok daha zorlu bir mücadele beklemektedir. Nehir'in yalanlarla dolu birbirinden bağımsız hayatı ortaya çıkmak üzeredir. Nehir'in yalanlarını öğrenmesinden korktuğu Nazım her şeyi öğrenir. 6. bölümde Nehir'in yalanının ortaya çıkması heyecan yaratırken, Nazım'ın ne yapacağı merak konusu olmaya devsm etti.

Baraj Dizisi 7. Faragman Yayınlandı Mı?

Baraj dizisinde son bölümde yaşanan heyecanlı dakikalardan sonra 7. bölüm fragmanı merakla beklenmeye başladı. Baraj dizisinin 7. bölüm fragmanın yayınlanması ile seyirci salı akşamını beklemeye başladı.

Baraj dizisinin 7. bölümde Nehir ile Nazım'ın arasında gerilimli dakikalar yaşanması bekleniyor. Nehir'in yalanlarını öğrenen Nazım, kendi yalanlarının ne zaman ortaya çıkacağı ile ilgili kaygılanmaya ve korkmaya başlar. Tarık ise içine düştüğü durumda ne yapacağını bilemez. Baraj dizisi heyecan dolu yepyeni bölümü ile bu akşam FOX TV ekranlarında saat 20.00'da seyircisi ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.