Kuaförüm Sensin 23 Eylül Günün Birincisi Kim? Kuaförüm Sensin 332. Bölüm Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 332. Bölüm Full İzle, Kuaförüm Sensin son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Kuaförüm Sensin makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Kuaförüm Sensin 332. Bölümü izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Kuaförüm Sensin son bölüm…

Kuaförüm Sensin 332. Bölüm Full İzle

Günüz kuşağının sevilen programı Kuaförüm Sensin Çiğdem Batur'un başarılı sunumu ile hafta içi hergün Show TV ekranlarında seyirci ile buluşuyor. Her hafta bir makyöz ve bir kuaförden oluşan ekiplerin belirlenen konsepti modelleri üzerinde en iyi şekilde gerçekleştirmeye çalıştığı programda heyecan hiç bitmiyor. Takımlar aldıkları puanlarla yeteneklerini kanıtlarken bir yandan da her hafta yapılan elemelerde yarışmada kalmaya çalışıyor.

Çiğdem Batur'un sunuculuğunu yaptığı, Adnan Serter, Fatih Ürek, Işıl Rençber ve Seçkin Süngüç'ün jüri koltuğunda oturduğu sevilen yarışmanın izleyicileri zaman zaman eğlenceli zaman zaman rekabet dolu gergin sahnelere tanık olmaya devam ediyorlar. Kuaförüm Sensin hafta içi hergün saat 12.30'da Show TV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.

Kuaförüm Sensin 22 Eylülde Puan Durumları Nasıl Değişti?

Kuaförüm Sensin programında dünkü programda puan durumları yeniden değişti. Bu hafta başında Yasin ve Yağmur'un yerine programda yarışmaya başlayan Aslı ve Burcu ekibinin performansı oldukça merak ediliyordu. Burcu ve Aslı ekibinin haftanın ilk 2 gününde en düşük puanları alarak, 2 günde de son sırada yer almaları moralleri bozdu. Ekiplerindeki modelle uyum yakalayamayan yarışmacıların 23 eylül programında performanslarını toplamaları bekleniyor.

Haftanın ilk günü en yüksek puanı alarak birinci olan takım Meltem ve Esra, dünkü programda gösterdikleri performans ile birinciliği Tayfun ve Serap takımına kaptırdı. İki günün sonunda takımların toplam puan durumu şu şekilde oldu.

·         Burcu-Aslı: 18

·         Meltem-Esra: 31

·         Tayfun-Serap: 29

·         Taner- Aslı: 23

Yarışan 4 takım arasında bu hafta yeni gelen ve sonuncu durumunda olan Burcu-Aslı ekibinin kendisini toplaması beklenirken, aralarında çok ciddi puan farklı olamayan diğer takımlar kıyasıya rekabete devam ediyor.

Kuaförüm Sensin 23 Eylül Bölümde Neler Olacak?

Kuaförüm Sensin programının bugün yayınlanacak olan bölümünde yaşanacaklar ve kazanacak takım merak ediliyor. Programın yayınlanan 23 eylül bölüm fragmanında Burcu Tokgöz'ün ağlaması dikkat çekti. Burcu-Aslı ekibi için kritik olan bugün finale doğru gidilirken seyircide heyecan yarattı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.