Gelinim Mutfakta 23 Eylül Günün Birincisi Kim Oldu? Gelinim Mutfakta 538. Bölüm Puan Durumu

Gelinim Mutfakta 23 Eylül 2020 canlı izle, Gelinim Mutfakta son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Gelinim Mutfakta’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Gelinim Mutfakta 23 Eylül 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Gelinim Mutfakta 23 Eylül son bölüm…

Gelinim Mutfakta 23 Eylül 2020 canlı izle

Kanal D ekranlarının sevilen yarışma programında gelinler yarışmaya devam ediyor. Kaynanaların gelinlerinin tabaklarını bilmeden puanlama yaptığı yarışmada rekabet ve heyecan devam ediyor. Onur Büyüktopçu'nun başarılı ve renkli sunumu ile gündüz kuşağının en çok izlenen yarışma programı Gelinim Mutfakta hız kesmeden devam ediyor.

Kaynanaların gelinlerinin tabağını bulmaya çalışarak puanlama yaptığı ve en yüksek puanı alan gelinin ödülleri kazandığı yarışma Gelinim Mutfakta Kanal D ekranlarının en sevilen yapımlarından olmaya devam ediyor. Hafta içi hergün saat 13.45'te yayınlanan programda günün ve haftanın birincisi olacak gelin merak ediliyor.

Gelinim Mutfakta 22 Eylülde En Yüksek Puanı Kim Aldı?

Gelinim Mutfakta 21-25 eylül haftasında yarışan 4 iddialı gelin, kaynanalarının da yardımı ile haftanın birincisi olmaya devam ediyor. Programın bu hafta yarışan isimleri arasında Zeynep en favori gelin olmaya devam ediyor. Haftanın ilk 2 gününde aldığı yüksek puanlarla göz dolduran yarışmacı Zeynep'in, bugün de aynı performansı gösterip göstermeyeceği merak ediliyor.

Kaynanalarla beraber sunucu Onur Büyüktopçu'nun da hazırlanan lezzetlere puan verdiği yarışmada haftanın ikinci günü olan 22 eylül salı puanları şu şekilde oldu.

İlayda: 9

Zeynep: 22

Ayşe: 19

Sinem: 13

Haftanın ikinci günü kaynanalar ve Onur Büyüktopçu'nun verdiği puanlarla günün birincisi ve çeyrek altının sahibi yarışmacı 1 kez daha Zeynep oldu. Günün sonuncusu olan İlayda ise elenmemek için haftanın diğer günlerinde yüksek puanlara ihtiyaç duyuyor. Zeynep'in ise haftanın diğer günlerinde göstereceği performans izleyiciler tarafından merak ediliyor.

Gelinim Mutfakta 23 Eylül Puan Durumu Nedir?

Gelinim Mutfakta yarışmasında bu haftanın yarışmacıları İlayda, Ayşe, Zeynep ve Sinem arasındaki kıyasıya mücadele devam ediyor. Gelinim Mutfakta yarışmasında en çok çeyrek altın kazanan yarışmacı olan Zeynep, diğer yarışmacıları rakip görmediğini söyleyerek yarışmadaki rekabetin dozunu arttırdı.

Gelinim Mutfakta programında 23 eylül birincisinin kim olacağı merak ediliyor. Çeyrek altını kazanan ismin henüz belli olmadığı yarışma hafta içi hergün olduğu gibi bugün saat 13.45'te Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak. Gelinim Mutfakta 23 eylül puan durumları açıklandıktan sonra haberimizde bulabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.