Sen Çal Kapımı 11. Bölüm Full İzle FOX! 23 Eylül Sen Çal Kapımı Son Bölüm Tek Parça İzle YouTube!

Sen Çal Kapımı son bölüm izle, Sen Çal Kapımı 11. Bölüm izle makalemizle; Sen Çal Kapımı dizisinin 11. Bölümünün detaylarını sizlerle paylaşıyoruz. Sen Çal Kapımı 11. Bölüm tek parça izle seçeneğiyle diziyi kesinti olmadan tek parça halinde izleyebilirsiniz. Tüm bunlara erişmek için makalemizin altında yer alan video ve linklere erişim gerçekleştirebilirsiniz.

Sen Çal Kapımı 11. Bölüm Full İzle YouTube

FOX TV ekranlarının iligi ile takip edilen yapımı Sen Çal Kapımı bu akşam yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Başrollerini Hande Erçel ve Kerem Bursin'in paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisi her hafta olduğu gibi yine heyecanla beklendi. Çarşamba akşamlarının reyting rekortmeni Sen Çal Kapımı dizisinin fragmanı yürekleri burktu.

Yusuf Pirhasan'ın yönetmenliğini yaptığı dizide Serkan İle Eda arasındaki açıklığa kavuşmamış aşkın sonu mu geliyor? Nişanlılık oyununun bitip bitmeyeceğinin merak edildiği Sen Çal Kapımı yepyeni bölümü ile bu akşam yayınlanacak.

Sen Çal Kapımı Dizisi 10. Bölüm Özeti

Sen Çal Kapımı dizisinde geçen haftaki bölüm Eda'nın Serkan'ın özrünü kabul edip, anlaşmaya geri dönmesi ile başladı. Eda'nın nişanlılık sözleşmesine geri dönmesinin ardından Selin ve Ferit'in evlilik kararı ikiliyi panikletti. 1 hafta sonra olacak bu düğüne engel olmak için plan yapmaya başlayan Eda ve Serkan arasında da son hafta olmasının hüznü başlar. Bu bir haftalık süreçte düğüne engel olmak için elinden gelen her şeyi yapan Eda ile Serkan'ın ilişkisi inişli çıkışlı ve gergin bir şekilde devam eder. Bağ evinde hep beraber röportaj veren 4lü için sabah uyandıklarında karar vaktidir. Serkan'ın kendisine aşık olduğuna inanan Selin, gerekirse Ferit'ten ayrılmaya hazırdır.

Nişanlılık oyununun bu son haftasında da birbirlerine açılma cesaretini gösteremeyen Eda ve Serkan'ın durumlarının ne olacağı seyirci için hala merak konusu. Büyük bir merakla beklenen 11. bölüm fragmanının yayınlanması ardından yeni bölüme olan ilgi arttı.

Sen Çal Kapımı 11. Bölüm Fragmanı

Sen Çal Kapımı dizisinin yayınlanan 11. bölüm fragmanları seyircinin kafasını karıştırdı. Eda'nın Selin'e Serkan ile nişanlı olmadıklarını söylediği sahne dikkat çekerken, Eda ve Serkan'ın yollarının ayrılıp ayrılmayacağı ise hala merak ediliyor. Sen Çal Kapımı eğlenceli ve bir o kadar da duygusal yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da FOX TV ekranlarında.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.